Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

TRIP2ATHENS: O επίσημος ηλεκτρονικός τουριστικός οδηγός της Αττικής

TRIP2

 

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα πλατφόρμα TRIP2ATHENS που αποτελεί το νέο επίσημο ηλεκτρονικό τουριστικό οδηγό της Αττικής, την οποία δημιούργησε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ) και ο Δήμος Αθηναίων, φιλοδοξώντας να γίνει το κεντρικό σημείο προβολής και προώθησης όλων των τουριστικών δραστηριοτήτων της Αττικής.

Χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση για τους συμμετέχοντες, το TRIP2ATHENS, προβάλλει δυναμικά το σύνολο των τουριστικών δραστηριοτήτων (διαμονή, εστίαση, ψυχαγωγία, αγορές κ.ά.) σε επτά γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, κινέζικα), προσφέροντας εμπλουτισμένη εμπειρία και αυξημένες δημιουργικές δυνατότητες στον εγχώριο και διεθνή επισκέπτη, από το στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και την ολοκλήρωση του ταξιδιού του.

Παράλληλα αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τις τουριστικές επιχειρήσεις, που προάγει την εξωστρέφεια και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος στη διεθνή αγορά του e-tourism. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από το σύστημα των συνεργειών που υποστηρίζει η πλατφόρμα μεταξύ των ξενοδοχειακών και λοιπών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών και προϊόντων τουριστικού ενδιαφέροντος (2.000 επιχειρήσεις, 470 ξενοδοχεία και περίπου 1.000 αξιοθέατα, εκατοντάδες δραστηριότητες και άλλα σημεία ενδιαφέροντος).

Για τον επαγγελματία του τουρισμού, το TRIP2ATHENS αποτελεί τον ολοκληρωμένο μηχανισμό εξατομικευμένης επιχειρηματικής προβολής (προφίλ επιχείρησης, φωτογραφίες, ωράριο λειτουργίας, στοιχεία επικοινωνίας, διαδραστικός χάρτης κ.ά.), αλλά και εργαλείο προώθησης και αύξησης των πωλήσεων, παρέχοντας ευκαιρίες εμπορικών συνεργειών με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ο επισκέπτης από το ιδιαίτερα φιλικό και έξυπνο περιβάλλον του trip2athens.com μπορεί μεταξύ άλλων άμεσα:

– να αναζητήσει πληροφορίες μετάβασης προς/από την Αθήνα

– να αναζητήσει και να κλείσει ξενοδοχείο στην Αθήνα και την Αττική

– να αναζητήσει πληροφορίες μετακίνησης εντός του προορισμού (μέσα μαζικής μεταφοράς)

– να αναζητήσει, εντοπίσει και πληροφορηθεί για τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες, το φαγητό, τη διασκέδαση, τις αγορές κ.ά. Ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει σημεία ενδιαφέροντος (π.χ. αρχαιολογικά αξιοθέατα, μουσεία, μνημεία, πάρκα, παραλίες κ.λπ.) οργανώνοντας την περιήγησή του. Για κάθε σημείο, έχει τη δυνατότητα να δει πλήρη περιγραφή για το αξιοθέατο, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και διαδραστικό χάρτη.

Δείτε ΕΔΩ τη νέα πλατφόρμα TRIP2ATHENS