Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Τρία βραβεία για το Ekies All Senses Resort της Χαλκιδικής

To 4άστερο Ekies All Senses Resort, που βρίσκεται στη Βουρβουρού της Χαλκιδικής, απέσπασε συνολικά τρία βραβεία το Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, στο φετινό διαγωνισμό 100% Hotel Design Awards, o οποίος αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων της ετήσιας έκθεσης 100% Hotel Show, κέρδισε το βραβείο του «Καλύτερου Resort» και το βραβείο του «Καλύτερου Δωματίου & Μπάνιου».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επίσης, στο νέο θεσμό βραβείων για την ελληνική κουζίνα με τίτλο «Flag Restaurant Awards Greek Cuisine» το εστιατόριο Bubo με επικεφαλής σεφ τον Δημήτρη Παμπόρη βραβεύτηκε με έναν Χρυσό Φοίνικα.

Το βραβείο για το «Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο» αφορά στον ολικό επανασχεδιασμό τoυ πρώτου ορόφου που περιλαμβάνει 12 σουίτες.

Η ανακαίνιση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο «Agarch+Architects» και την αρχιτεκτόνισσα Ράνια Σταματάκη, εμπνεύστηκε από τις σπηλιές της περιοχής και βασίστηκε σε ντόπια υλικά για την κατασκευή των χειροποίητων επίπλων.

Σημαντικό ρόλο στη νέα διακόσμηση έχουν έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, όπως οι φωτογραφίες του Κοσμά Παυλίδη και του Στράτου Καλαφάτη, οι ελαιογραφίες του Λάζαρου Πάντου, και οι εικαστικές εγκαταστάσεις των σχεδιαστικών γραφείων «Beetroot» και «CTRLZAK Art & Design».

«Μόλις μια εβδομάδα μετά τα AHEAD Awards στο Λονδίνο, όπου το ξενοδοχείο Ekies All Senses Resort προκρίθηκε στην τελική πεντάδα για την καλύτερη σουίτα, κερδίζει ξανά σε έναν διαγωνισμό για το design. Τα δύο βραβεία αφενός επιβεβαιώνουν την προσήλωση μας στην υψηλή αισθητική και στο δημιουργικό σχεδιασμό, αφετέρου μας γεμίζουν ενέργεια και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να επενδύουμε στη βελτίωση των χώρων μας», δήλωσε η Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου, ιδιοκτήτρια του Ekies All Senses Resort.

Συνολικά, το ξενοδοχείο έχει βραβευτεί άλλες τέσσερις φορές στο συγκεκριμένο θεσμό, κερδίζοντας τα βραβεία για το «Καλύτερο Landscape» και το «Καλύτερο Resort» το 2015, τις πρώτες θέσεις για το «Καλύτερο Lobby» και το «Καλύτερο Landscape» το 2019 και το βραβείο για την «Καλύτερη Βίλα» το 2021.