Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η Turkish Airlines απέσπασε δύο βραβεία στη διοργάνωση Tourism Awards 2017 και μία διάκριση στα Greek Hospitality Awards 2017.

Η Turkish Airlines διακρίθηκε στο θεσμό των Tourism Awards 2017 κατακτώντας για 2η συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Νέοι Προορισμοί – Βελτίωση προσβασιμότητας – Αύξηση εισερχόμενου τουρισμού».

Η προσθήκη 12 νέων προορισμών το 2016, αλλά και η αύξηση της επιβατικής κίνησης που εισέφεραν αυτές στην Ελλάδα, είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα ένα βραβείο για την εταιρεία.

Η εταιρεία απέσπασε και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Storytelling Excellence» για την ιστορία που δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε σχετικά με το ποσοστό των Ελλήνων πιλότων που εργάζονται στην Turkish Airlines, οι οποίοι αποτελούν αξιοσημείωτο ποσοστό των ξένων πιλότων στην εταιρεία.

Οι βραβεύσεις για την Turkish Airlines δεν σταματούν, καθώς στην 3η χρονιά διοργάνωσης των Greek Hospitality Awards 2017 απέσπασε την τιμητική διάκριση «Most Hospitable Airline», η οποία αποδόθηκε από την Αναπληρώτρια Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά στον Ph.D. Ziya Taskent Turkish Airlines Sales President, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το βραβείο είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών μας να προσφέρουμε την περίφημη τουρκική φιλοξενία σε όλες τις υπηρεσίες μας. Αισθανόμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες αυτές και θα συνεχίσουμε σταθερά να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας έτσι ώστε πάντα να προσφέρουμε παραπάνω από τις προσδοκίες».

 

 

Post Tags
Share Post