Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Τρία νέα ξενοδοχεία από τον όμιλο Ευμορφίδη (Coco-mat)

Η εταιρεία Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ, της οικογένειας Ευμορφίδη, που ίδρυσε και ελέγχει κατά 50% την αλυσίδα Coco – mat,  προχωρά στη δημιουργία ενός ακόμη ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Κολωνάκι.

Η Μπλε Κέδρος, έχει ήδη αποκτήσει δύο ακίνητα στο Κολωνάκι, επί της Ηροδότου και επί της Υψηλάντου, ένα εκ των οποίων διατηρητέο, με σκοπό τη συνένωσή τους, προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί ένα μπουτίκ ξενοδοχείο.

Η επένδυση αναμένεται να αγγίξει τα 2,5 εκατ. ευρώ, με ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του 2018, καθώς αυτή βρίσκεται ήδη σε φάση αδειοδότησης.

Παράλληλα, η εταιρεία προχωρά ήδη από τον Απρίλιο του 2017 την ανέγερση ξενοδοχείου πολύ κοντά στο μουσείο της Ακρόπολης, σε ιδιόκτητο οικόπεδο. Πρόκειται για 5άστερο ξενοδοχείο 90 δωματίων, που θα κοστίσει 10.000.000 ευρώ και θα λειτουργήσει στο τέλος του 2018 ή αρχές του 2019.

Όμως οι επενδύσεις των αδελφών Ευμορφίδη δεν σταματούν στα παραπάνω, καθώς ήδη έχει σχεδιαστεί πλάνο επέκτασης, που προβλέπει ένα ακόμη ξενοδοχείο στη Μονεμβασιά.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Πέννυς Κούτρα στο euro2day.gr.

 

Σημείωση: Στη φωτογραφία διακρίνεται αριστερά το μουσείο της Ακρόπολης και δεξιά σε κόκκινο πλαίσιο το οικόπεδο που κατασκευάζεται το ξενοδοχείο.