Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Τα τρία ξενοδοχειακά logos που σχεδίασε το The Hotel Content Company και η λογική πίσω από αυτά

 

Το The Hotel Content Company σχεδίασε τρία logos.

Παρακάτω θα δείτε τα τρία λογότυπα που σχεδίασε το The Hotel Content Company για τρία διαφορετικά καταλύματα, μαζί με την ερμηνεία τους.

 

Telesilla Hotel


Το λογότυπο του Telesilla Hotel είναι εμπνευσμένο από την πρόσοψη του ξενοδοχείου και τις καμάρες του, ενώ σχηματίζει νοητά το αρχικό γράμμα Τ του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, απεικονίζει αφαιρετικά την ανθρώπινη μορφή του Telesilla Hotel, που ανοίγει τα χέρια εγκάρδια για να καλωσορίσει τους επισκέπτες του.

 

Ylia Restaurant

Το λογότυπο αυτό αντλεί έμπνευση από το ίδιο το εστιατόριο, με τα γυάλινα διαχωριστικά μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων να αντικατοπτρίζονται στις γεωμετρικές γραμμές της αναπαράστασης του ονόματος.

Ταυτόχρονα, ο ήλιος, ο οποίος συμβολίζεται με το μικρό κύκλο πάνω από το όνομα, δεσπόζει στο λογότυπο, μαρτυρώντας τη σημασία του ηλιοβασιλέματος για την ατμόσφαιρα του εστιατορίου.

 

Navria Luxury Stay

Το λογότυπο παραπέμπει στην οθωμανική κρήνη της πρόσοψης του κτιρίου, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου, σε μια απεικόνιση με απλές, καθαρές γραμμές και μίνιμαλ αισθητική. Το σχήμα της βρύσης παραπέμπει και στο γράμμα ‘n’, που είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος του ξενοδοχείου.

Δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρει το The Hotel Content Company ΕΔΩ.