Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Treasures of Greek Tourism 2018: Την ερχόμενη Τρίτη στο Radisson Blu Park Hotel

Ο εκδοτικός οργανισμός NEW TIMES PUBLISHING διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού (Οι «θησαυροί» του ελληνικού τουρισμού/Treasures of Greek Tourism 2018). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 5 μ.μ. στο Radisson Blu Park Athens Hotel.

Το ετήσιο forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA, ενώ στη διάρκειά του θα δοθούν οι διακρίσεις επιχειρηματικής αριστείας Treasures of Greek Tourism 2018.

Οι διακρίσεις (βραβεία, certificates) βασίζονται σε αυστηρά αντικειμενικά κριτήρια, βάσει των οποίων οι εταιρείες συμπεριλαμβάνονται στη φετινή λίστα Treasures of Greek Tourism 2018.

Οι διακρίσεις θα αφορούν:

1. Τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με τα υψηλότερα κέρδη
2. Τα τουριστικά γραφεία με τη μεγαλύτερη κερδοφορία
3. Τις περιφέρειες με τη μεγαλύτερη συμβολή (βάσει εσόδων και διανυκτερεύσεων) στον ελληνικό τουρισμό
4. Τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας (π.χ. Σαντορίνη, Μύκονος κλπ)
5. Τα σημαντικότερα συνεδριακά κέντρα της χώρας
6. Τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες (καινοτομία, επενδύσεις, εξωστρέφεια).

Η αξιολόγηση γίνεται με βάση τις οικονομικές επιδόσεις των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού. Συγκεκριμένα συλλέγονται και αξιολογούνται στοιχεία από 1.500 και πλέον τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα δοθεί στη δημοσιότητα ο φερώνυμος αγγλόφωνος ετήσιος οδηγός.

Στον οδηγό, ο οποίος θα διανεμηθεί σε σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ευρώπης, θα περιλαμβάνονται: όλες οι εξελίξεις στο χώρο του τουρισμού, παρεμβάσεις εκπροσώπων της Πολιτείας και των σημαντικότερων εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας, κλαδικές αναλύσεις, διαγράμματα, πίνακες και οικονομικά αποτελέσματα των σημαντικότερων επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των φορέων του κλάδου, πρόσωπα του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Έτσι, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας θα αποτελέσει ένα βήμα προβολής των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Από το βήμα της εκδήλωσης θα προβληθούν θέσεις σχετικές με την επενδυτική πολιτική των επιχειρήσεων του τομέα και τη στήριξη της απασχόλησης.

 

Δείτε το video