Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Traveler Awards 2019 Ρωσίας: Η Ελλάδα καλύτερη χώρα διακοπών στην παραλία

Μια νέα  σημαντική διάκριση για την Ελλάδα, ενισχύει τις προβλέψεις, ότι το 2019 θα κλείσει για τον ελληνικό τουρισμό με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα, καθώς η χώρα μας απέσπασε το Βραβείο της 1ης καλύτερης χώρας προορισμού  διακοπών στην παραλία για όλο το 2019 στη Ρωσία, κατόπιν ψηφοφορίας των αναγνωστών του καταξιωμένου περιοδικού και site  National Geographic  Traveler της Ρωσίας.

Η  τελετή απονομής των βραβείων  Traveler Awards 2019 έγινε στις 28 Νοεμβρίου στο κρατικό ξενοδοχείο «President» της Μόσχας, όπου τον Ε.Ο.Τ. εκπροσώπησε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας & Κ.Α.Κ., Πολύκαρπος Ευσταθίου (φωτογραφία).

RevitUp – Digital & Revenue Management

Συνολικά ψήφισαν 500.000 άτομα στο διάστημα από 29 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019. Στην τελική κατάταξη βρέθηκαν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος και η πρωτιά της Ελλάδας αναδείχθηκε με το 29% των ψήφων.

Συνολικά στο διαγωνισμό συμμετείχαν 24 υποψήφιοι προορισμοί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στη Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι tour operators, αεροπορικές εταιρείες, ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, μέσα ενημέρωσης και Ρώσοι αξιωματούχοι.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post