Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Transavia: Πρώτη πτήση Παρίσι – Σκιάθος

Η Σκιάθος το Μ. Σάββατο το πρωί 23 Απριλίου, υποδέχθηκε για πρώτη φορά την πτήση της Transavia από το Παρίσι με 137 επιβάτες.

Η πτήση έχει προγραμματιστεί για μια φορά την εβδομάδα, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προστεθεί και δεύτερο δρομολόγιο για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Τους πρώτους τουρίστες υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Διαμαντής Μαθηνός και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αλέξανδρος Ευστάθιου.

Με το καλωσόρισμα οι «Σκιαθίτισες» του Συλλόγου Γυναικών πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκά της Σκιάθου, το έντυπο – έκδοση του Δήμου με παρουσίαση του προορισμού μεταφρασμένο στα γαλλικά, usb με video και φωτογραφίες, μια «πρόσκληση» για τις εκδηλώσεις του Δήμου, όπως οι Λαϊκοί Ιππικοί Αγώνες και το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής και μια χειροποίητη λαμπάδα για τη λειτουργία της Ανάστασης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με σκοπό τη δυναμική παρουσία του προορισμού στο γαλλικό κοινό και με αφορμή την αεροπορική σύνδεση ο Δήμος έχει ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια προβολής για πρώτη φορά στο μετρό του Παρισιού και συνεργασία για δράσεις προβολής με την αεροπορική εταιρεία Transavia.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΕΟΤ Γαλλίας και ειδικά τη Διευθύντρια του, Δήμητρα Βοζίκη, το Υπουργείο Τουρισμού και την Transavia για την άψογη συνεργασία και όσον αφορά στην οργάνωση της υποδοχής, τις εθελόντριες Χαρά Πασχάλη, Παναγιώτα Φιλαρέτου, Δέσποινα Άννη, Γιάννα Κωνσταντέλλου και το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου. Το άνοιγμα στη γαλλική αγορά είναι μια ιστορική στιγμή για τα τουριστικά χρονικά της Σκιάθου, έναν στόχο που η δημοτική αρχή είχε θέσει από τις πρώτες μέρες της θητείας μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media