Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τουριστική προβολή του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής στην Πολωνία

To 2022 ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής προετοιμάζει δύο προωθητικές ενέργειες, απευθυνόμενες σε πολωνικά τουριστικά γραφεία εναλλακτικού τουρισμού και κατ’ επέκταση σε συγκεκριμένες ομάδες (target group) του πολωνικού ταξιδιωτικού κοινού:

Μία με όχημα τον περιπατητικό τουρισμό και μία δεύτερη με θέμα τις καταδυτικές δραστηριότητες, όπως αυτές απαντώνται στον Αθωνικό, αλλά και στον Ακάνθιο Κόλπο.

Για το σκοπό αυτό οργανώθηκε το τρίτο ταξίδι εξοικείωσης μέσα σε ένα χρόνο σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. της Πολωνίας.

Πέντε ημέρες (24 – 29/07/2021) γεμάτες από μεσογειακές εικόνες και δραστηριότητες έδωσαν την ευκαιρία στον Πολωνό αρχισυντάκτη του ταξιδιωτικού portal Strona główna – Boomerang Incentive Events Marketing Robert Szulc να καταγράψει το ελληνικό καλοκαίρι στην πιο αντιπροσωπευτική χρονική του περίοδο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η ακτογραμμή της Ουρανούπολης και της Αμμουλιανής, τα Αρχαία Στάγειρα, οι αγιορείτικες ιερές μονές, η παραδοσιακή Αρναία, οι αρχαιολογικοί προαθωνικοί χώροι, τα θαλασσινά πιάτα στα τοπικά ταβερνάκια αλλά και η ελληνική φιλοξενία κυριάρχησαν στα social media του πολυτάλαντου influencer, ο οποίος μεταξύ άλλων εντυπωσιάσθηκε από τη χρωματική εναλλαγή του τοπίου: «βουνό και θάλασσα», τόνισε «σε μια εξεζητημένη φυσική αρμονία».

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αριστοτέλη, Στυλιανό Βαλιάνο:

«Πρόκειται για στοχευμένη επιλογή, δεδομένου ότι το 2022 το προωθητικό πρόγραμμα του Δήμου, αλλά και της τοπικής σύμπραξης των τουριστικών επαγγελματιών στοχεύει στην ανερχόμενη και πολυάριθμη τουριστική αγορά της Πολωνίας, η οποία ολόκληρο το χρόνο τροφοδοτεί την Ελλάδα με εναλλακτικούς επισκέπτες, όπως περιπατητές, ποδηλάτες, δύτες, πολιτιστικούς ταξιδευτές, κλπ.».

 

Πηγή: www.halkidikifocus.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media