Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Τουριστική προβολή της Χαλκίδας με Ferrari F8 Tributo

To «ΧΑΛΚΙΔΑ – RED & SAFE RESTART» αποτελεί ένα ταξίδι ενός των τελευταίων μοντέλων της FERRARI, της «F8 TRIBUTO», στα μαγευτικά και υποβλητικά αρχαιολογικά μνημεία (και όχι μόνο) της Χαλκίδας για την εναλλακτική προώθηση και προβολή της διεθνώς (ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού).

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2021.

Οι περιοχές και τα αξιοθέατα της πόλης θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν μαζί με το αυτοκίνητο και θα αποτελέσουν μέρος ενός βίντεο 2′ που θα ετοιμαστεί στο τέλος του ταξιδιού και θα προβληθεί στα social media και στο Youtube.

Το αυτοκίνητο θα οδηγείται από τον πιλότο Fabio Barone, κάτοχος τριών παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας και είναι πρόεδρος του μεγαλύτερου Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa».

Η παραπάνω πρότυπη δράση με τη FERRARI για την καινοτόμο και διεθνή τουριστική προβολή της Χαλκίδας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

FERRARI «F8 TRIBUTO»

Eίναι ένα σπορ αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την υψηλότερη έκφραση της κλασικής διθέσιας berlinetta. Πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο 2019.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με μοναδικά χαρακτηριστικά και, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι φόρος τιμής στον πιο ισχυρό κινητήρα V8 που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η FERRARI.

Κέρδισε τα έτη 2019 – 2020, στα «SPORT AUTO AWARDS», το διαγωνισμό που προωθεί το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό σπορ αυτοκινήτων «Sport Auto», καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ως το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στην κατηγορία «Coupé» κάτω των 500.000 ευρώ.

Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουνίου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας κατά του Covid-19, το F8 TRIBUTO θα σταθμεύσει για λίγες ώρες επί του πεζόδρομου της παραλίας της Χαλκίδας (οδός Βουδούρη).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post