Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Tourism Awards: Βραβείο για το Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa των Lamway – Hotelising

Το ξενοδοχείο μέλος του γκρουπ των εταιρειών LAMWAY- HOTELISING, Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa, έλαβε το βραβείο Bronze στην κατηγορία Beach Ηotel / Resort στα Tourism Awards 2022.

Το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa βρίσκεται στο παραδεισένιο Αγκίστρι του Αργοσαρωνικού και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό εκείνων που επιθυμούν να αποσυνδεθούν από την πόλη και να ζήσουν μια αυθεντική εμπειρία με στυλ, κοντά στη φύση.

Προνομιακά τοποθετημένο στην αμμώδη παραλία της Σκάλας, με τα καταγάλανα νερά, αποτελεί ένα Beach Resort, ανάμεσα σε στρέμματα πεύκων, το ξενοδοχείο Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa είναι ένα καταφύγιο που αντανακλά την αρχιτεκτονική απλότητα με μια αυθεντική τοπική εμπειρία και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα δωμάτια χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό design και αισθητική, διαθέτουν στρώματα coco-mat, είναι πλήρως εξοπλισμένα με τις σύγχρονες τεχνολογίες και προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς.

Το ξενοδοχείο έχει αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του εντάσσοντας και παροχές σε επίπεδο spa & fitness (γυμναστήριο).

Προστατεύοντας τους ανθρώπους και το περιβάλλον, το ξενοδοχείο έχει εγκαταστήσει εξειδικευμένο σύστημα βιολογικού καθαρισμού αποφεύγοντας τις συνήθεις πρακτικές χρήσης χημικών.

Ο χώρος της σάουνας έχει διαμορφωθεί με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, ειδικότερα με την ειδική θεραπεία αλάτων της KLAFS.

Με σύστημα Microsalt, άλατα υψηλής ποιότητας τρίβονται σε μικροσκοπικά σωματίδια και απελευθερώνονται στο χώρο, δημιουργώντας ευεργετικό μικροκλίμα με αερολύματα ξηρού αλατιού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το γυμναστήριο διαθέτει εξοπλισμό NHORD.

Η αυθεντικότητα είναι το κλειδί για μια αξέχαστη εμπειρία, ξεκινώντας από το εκλεπτυσμένο αρχιτεκτονικό ύφος του ξενοδοχείου έως τη διακριτική οικειότητα στη φιλοξενία.

Το Aktaion Beach Boutique Hotel & Spa αποτελεί ένα πραγματικά γοητευτικό Beach Hotel που αντηχεί την κίνηση της θάλασσας του Σαρωνικού και τα χρώματα της Μεσογείου.