Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Τοποθέτηση περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk) στο Ναύπλιο

Τη σύμβαση για το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης (info kiosk), που άμεσα θα λειτουργήσει στο Ναύπλιο, υπέγραψε χθες Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

«Η λειτουργία του περιπτέρου, σε προκατασκευασμένο βαρέος τύπου που θα εγκατασταθεί σε κεντρικό χώρο της αργολικής πρωτεύουσας, θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», σημείωσε ο κ. Νίκας, προσθέτοντας ότι σε αυτό θα απασχολούνται τρία άτομα.

«Μέσω της δομής αυτής επιδιώκεται η προβολή της Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά και της Ελλάδας γενικότερα, παράλληλα δε θα ενισχύσουμε την αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες, τόσον όσον αφορά ποιοτικά χαρακτηριστικά -χώρα προέλευσης κλπ- όσο και παρατηρήσεις για ενδεχόμενα προβλήματα που αυτοί εντοπίζουν», συνέχισε ο περιφερειάρχης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στόχος της λειτουργίας του εν λόγω περιπτέρου είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουριστικής πληροφόρησης και προβολής του Ναυπλίου και της Αργολίδας γενικότερα, ως προορισμού φιλικού προς τον επισκέπτη, όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο επισκέπτης θα μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος του στην περιοχή (αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία), καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής, σίτισης ή επιμέρους δραστηριοτήτων (περιπατητικές διαδρομές, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα).

Οι πόροι για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης, οι οποίοι ανέρχονται σε 80.500 ευρώ, προέρχονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media