Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Λέρου το 2019

Εγκρίθηκε από το Δήμο Λέρου το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το 2019. Το εν λόγω πρόγραμμα εστιάζει κυρίως στη διαφήμιση και στην ενίσχυση των ακτοπλοϊκών συνδέσεων με την Κω.

Ειδικότερα, προγραμματίζεται συνεργασία με τo 12seaways και Leros Express, για την τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση της Λέρου με την Κω, ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση από το πιο κοντινό διεθνές αεροδρόμιο προς το νησί.

Παράλληλα, σχεδιάζεται μεταξύ άλλων η προβολή διαφημιστικών σποτ σε μεγάλες ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και η προσέγγιση των τηλεοπτικών μέσων σε περιόδους που μπορούν να κάνουν διάφορα ρεπορτάζ όπως τα έθιμα του Πάσχα, τα πανηγύρια και η προβολή των τοπίων της περιοχής.

Επίσης, θα λάβουν χώρα διαφημίσεις στο μετρό της Αθήνας και σε μέσα μαζικής μεταφοράς, θα εκδοθούν φυλλάδια και χάρτες σε ξένες γλώσσες και θα δημιουργηθεί DVD / USB της Λέρου.

Τέλος, αποφασίστηκε η ένταξη ξενοδoχείων στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) Ελληνικό Πρωινό, για την προώθησή τους μέσω του Επιμελητηρίου.

 

Πηγή: www.rodiaki.gr

Φωτογραφία: www.leros.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post