Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Το Κατώγι Αβέρωφ 12ο μέλος των Aria Hotels

A1

 

Το ξενοδοχείο – οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ (φωτογραφίες), που βρίσκεται στο Μέτσοβο αποτελεί το νέο μέλος των Aria Hotels και προστίθεται έτσι στην «οικογένεια» των boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών του ομίλου Libra Group, της οικογένειας Λογοθέτη.

Τα 15 δωμάτια του ξενοδοχείου με θέα το οινοποιείο και το μετσοβίτικο τοπίο, η διακόσμηση των οποίων είναι άμεσα επηρεασμένη από τα κρασιά του αμπελώνα (λευκά και ερυθρά), είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

A6A5A3A4A2A8

Τα Aria Hotels αποτελούν μια μικρή οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που λειτουργούν στην Ελλάδα από το 2010. Πρόκειται για τα ξενοδοχεία boutique Katogi Averoff Hotel & Winery, Kipi Suites (Κήποι, Ζαγοροχώρια), Alcanea Boutique Hotel (Χανιά), Scalani Hills Boutari Winery & Residences (Ηράκλειο) και τα The Windmill, Milaki και Alikaki στην Κίμωλο. Ως προς τις ανεξάρτητες κατοικίες αυτές είναι η Villa Athermigo (Χανιά), Critamo Cottage (Χανιά), Aria Villas (Σέριφος), ενώ οι παραλιακές βίλες είναι το Thalassa Beach House και το Bonatsa Beach House στην Κίμωλο.

Να σημειωθεί ότι στην οικογένεια Λογοθέτη ανήκει και η αλυσίδα ξενοδοχείων Grace Hotels.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο – οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ

Πηγές: www.newmoney.gr, www.katogihotel.gr