Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

To Hilton Cyprus μετονομάζεται σε The Landmark Nicosia

Οι νέοι ιδιοκτήτες του Hilton Cyprus (φωτογραφία), Invel και Πανγαία, προχώρησαν στη μετονομασία του σε The Landmark Nicosia. Το νέο όνομα και λογότυπο τίθενται σε ισχύ από την 1η Ιουνίου 2019.

Η αλλαγή του εμπορικού σήματος ήταν προγραμματισμένη, καθώς δεν προβλεπόταν η διατήρηση του προηγούμενου εμπορικού σήματος και διαχειριστικού φορέα (Hilton), στο πλαίσιο της πρόσφατης απόκτησης της πλειοψηφικής συμμετοχής στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του εμβληματικού ξενοδοχείου από τους νέους επενδυτές, Πανγαία και Invel.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel και εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Πανγαία, Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, δήλωσε: «Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές ιδιοκτησιακού καθεστώτος που επηρέαζαν τα σχέδια για το μέλλον, ήρθε η ώρα το πιο σημαντικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας να αποκτήσει ξανά την προοπτική, την αίγλη και το κύρος που του αναλογεί:

Η Invel και η Πανγαία δεσμεύονται για την αναγέννηση του με ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό πρόγραμμα που θα αναδείξει τις τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητές του. Το όνομα The Landmark Nicosia είναι η φυσική εξέλιξη αυτής της φιλόδοξης πορείας, καθώς από το 1967 μέχρι σήμερα, στο συγκεκριμένο ακίνητο εγγράφεται η συλλογική μνήμη της Λευκωσίας».

Το εμβληματικό ξενοδοχείο υπήρξε επί δεκαετίες το σημείο αναφοράς της διεθνούς εικόνας της πόλης και λειτουργεί ως το επίκεντρο της επιχειρηματικότητας, της πολιτικής και της διπλωματίας του νησιού. Σφραγίζοντας ανεξίτηλα την κοινωνική ζωή, τη γαστρονομία και την ψυχαγωγία του τόπου, το ξενοδοχείο ορόσημο αποτελεί πυρήνα της φιλοξενίας της πρωτεύουσας της Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hilton Cyprus, που εγκαινιάστηκε το 1967, διαθέτει 294 δωμάτια και σουίτες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram