Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Το Grow Greek Tourism Online φέρνει την ψηφιακή εποχή στον ελληνικό τουρισμό

GOOGLE4

Η πρωτοβουλία της Google «Grow Greek Tourism Online» έχει στόχο την ανάπτυξη των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του διαδικτύου. Μέσω της ιστοσελίδας «Grow Greek Tourism Online» μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμα εργαλεία σχετικά με το διαδίκτυο και τον τουρισμό.

1. Διαδικτυακές τάσεις αναζήτησης
Δείτε ΕΔΩ από ποιες χώρες σε ποιες περιοχές της Ελλάδας ψάχνουν στο internet για διακοπές και ανακαλύψτε ποιες είναι οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις τουριστικών προϊόντων & προορισμών.

2. Διαδικτυακά εργαλεία & προβολή
Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για το πως μπορείτε να βελτιώσετε την ιστοσελίδα της τουριστικής σας επιχείρησης, γιατί η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι προσαρμοσμένη για κινητές συσκευές και άλλες πληροφορίες για διαδικτυακή προβολή.

3. Υποστήριξη από ομάδα της Google με εξειδίκευση στον τουρισμό
Η ομάδα του Grow Greek Tourim Online παρέχει στις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις δωρεάν υποστήριξη για τη βελτίωση της διαδικτυακής τους παρουσίας.

00800 4414 2656 (δωρεάν, κλήσεις από σταθερό)
211 1809 412 (ισχύουν χρεώσεις κλήσεων, κλήσεις από κινητό)
Δευτέρα – Παρασκευή: 9 π.μ. – 6 μ.μ.

4. Google Partners
Οι Google Partners (ΕΔΩ) είναι εταιρείες διαδικτυακού μάρκετινγκ, πιστοποιημένες από την Google, με εξειδίκευση στη διαδικτυακή προώθηση επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό στην Ελλάδα. Οι πιστοποιημένες από τη Google εταιρείες διαδικτυακού μάρκετινγκ προσφέρουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τη διαδικτυακή διαφήμιση και γενικότερα να ενισχύσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.