Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Το Allegory Boutique Hotel εντάχθηκε στο δίκτυο Yades

Allegory Boutique Hotel

Allegory Boutique Hotel

 

Ένα ακόμη ξενοδοχείο εντάχθηκε στο δίκτυο των ελληνικών ιστορικών ξενοδοχείων «Yades Greek Historic Hotels». Πρόκειται για το Allegory Boutique Hotel, που βρίσκεται στην παλιά πόλη της Ρόδου και πλέον αποτελεί το 17ο μέλος του δικτύου.

Η πρόεδρος των Yades Greek Historic Hotels Βαρβάρα Αυδή αναφέρει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα εξετασθεί η ένταξη άλλων δύο ξενοδοχείων στο ελληνικό δίκτυο.

Το δίκτυο των Historic Hotels of Europe περιλαμβάνεται μεταξύ των 20 μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο. Για την ένταξη στο δίκτυο των ιστορικών ξενοδοχείων απαιτείται η λειτουργία του ξενοδοχείου σε ένα κτίριο ιστορικής σημασίας με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και με φιλοσοφία λειτουργίας την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου.

Η κ. Αυδή, η οποία έχει εκλεγεί και πρόεδρος του ευρωπαϊκού φορέα των ιστορικών ξενοδοχείων (Historic Hotels of Europe), επισημαίνει ότι έχει προγραμματισθεί για τον Οκτώβριο να πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη η Γενική Συνέλευση των Historic Hotels of Europe. Σε ό,τι αφορά τη φετινή σεζόν, για την Ελλάδα επισημαίνει ότι μέχρι στιγμής καταγράφεται αύξηση στις κρατήσεις. Δυναμικά κινούνται οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία του δικτύου από τη βρετανική και την αμερικανική αγορά, αυξητικά κινούνται οι κρατήσεις από Κίνα και Νότια Κορέα για τη Σαντορίνη, ενώ ανοδική είναι η τάση για την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Πηγή: www.kathimerini.gr
Φωτογραφία: www.allegoryhotel.com

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr