Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

«Τήνος: Το νησί με τις καλύτερες ταβέρνες στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο και φέτος»

Ως το νησί που «παίζει μπάλα μόνο του» εμφανίζει την Τήνο το περιοδικό Menshouse και αναφέρει:

«Αν και στη συνείδηση των περισσότερων η Τήνος είναι συνυφασμένη με τη μεγάλη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και την εμβληματική εκκλησία της, όσοι την έχουν επισκεφτεί μπορούν να ορκιστούν στην Παναγία ότι το νησί έχει να προφέρει πολλά περισσότερα από το λεγόμενο θρησκευτικό τουρισμό».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Και προσθέτει :

«Στην πραγματικότητα (και για να παραμείνουμε σε χριστιανικό κλίμα) πρόκειται για έναν επίγειο παράδεισο για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν τις διακοπές τους με… καλοπέραση. Οι δεκάδες κορυφαίου επιπέδου παραλίες εγγυώνται ατελείωτες ώρες χαράς και ξεκούρασης στα νερά του Αιγαίου, ενώ όπου σταθείς και όπου βρεθείς είναι βέβαιο ότι η μύτη σου θα σαγηνευτεί από κάποια μυρωδιά καλομαγειρεμένου φαγητού που θα σε οδηγήσει σε μια κοσμική ή και παραδοσιακή επιλογή που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται σε συνέχεια πολλών άλλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και αποτυπώνει το άλμα που έχει πετύχει το νησί τα τελευταία χρόνια στον τομέα του τουρισμού.

Με δεδομένο ότι το 2020 η Ελλάδα απώλεσε το 80% των εισπράξεων στον τουρισμό έναντι του 2019, είναι σημαντικό να εντοπίσουμε την πορεία της ανάκαμψης που παρουσιάστηκε το 2021 στο νησί, όπου, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η Τήνος κατέγραψε αύξηση εσόδων από 64 έως 94% σε καταλύματα και εστίαση έναντι του 2020.

 

Δείτε ΕΔΩ το άρθρο στο Menshouse.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post