Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Αυτή την Τρίτη το opening του 4ου Κύκλου των Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy

Ο Νίκος Σ. Μοράντης, σε ένα special live session, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του 4ου κύκλου των Δωρεάν Webinars της Hotelier Academy Greece, σηματοδοτώντας την έναρξη του μεγαλύτερου event τεχνογνωσίας της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

 

Την Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2022 στις 18:00, ξεκινάει επίσημα ο τέταρτος κύκλος των Δωρεάν Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy, με ένα ιδιαίτερο Opening Live με τον Νίκο Σ. Μοράντη στο μοναδικό σκηνικό του The Foundry Suites.

Κατά τη διάρκεια του opening, θα αναλυθούν οι θεματικές που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Live Event που θα διαρκέσει όλον το Φεβρουάριο, ενώ θα παρουσιαστούν και οι εταιρείες που έχουν αναλάβει τη δημιουργία του εκπαιδευτικού περιεχομένου της διοργάνωσης, που έχει ως στόχο να παρουσιάσει τα νέα trends της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το επίσημο πρόγραμμα του Live Event της Hotelier Academy ξεκινάει τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και θα συμπεριλαμβάνει webinars στις 11:00 και στις 16:00, τα οποία θα προβληθούν μέσα από τα κανάλια της Hotelier Academy, αλλά και τα Social Media επιλεγμένων μέσων της Τουριστικής Αγοράς, που θα δώσουν στο θεσμό ένα πιο διευρυμένο χαρακτήρα, διευκολύνοντας την παρακολούθησή τους.

Το κοινό μπορεί ήδη να κάνει δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event, ενώ το πρόγραμμα των webinars θα ενημερώνεται διαρκώς και με νέες θεματικές μέχρι και την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Μετά την παρακολούθηση του κάθε webinar, θα υπάρχει δυνατότητα ολοκλήρωσης του σχετικού test, αλλά και της λήψης της βεβαίωσης παρακολούθησης.

Για να παρακολουθήσετε το Opening του 4ου Live Event της Hotelier Academy, κάντε εγγραφή σε αυτό το link.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media