Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Τιμητική βράβευση από τη Γαλλική Πρεσβεία για τα 50 χρόνια του St. George Lycabettus Hotel

Για τη συμπλήρωση 50 χρόνων του ξενοδοχείου St. George Lycabettus και την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με τη Γαλλία (η οποία ξεκίνησε από τον ιδρυτή του Αντώνη Μαντζαβελάκη) και για τη διαχρονικότητα της συνεργασίας, επίσης για την ιδέα της εδραίωσης του θεσμού Τουρισμός Πολιτισμός στην Αθήνα και στην Άνδρο με μουσεία, εκδόσεις, γκαλερί κλπ. δηλαδή μια καθαρά Ελληνική εταιρεία στραμμένη προς τη Γαλλία και τον πολιτισμό της, η Γαλλική Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Emmanuel Macron απενείμε στην Ειρήνη Βασιλοπούλου – Μαντζαβελάκη το παράσημο «Medaille de chevalier de la Légion d’honneur», η παρασημοφόρηση της οποίας πραγματοποιήθηκε στη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα από τον πρέσβη της Γαλλίας, Patrick Maisonnave.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η κα Βασιλοπούλου ανέφερε πάλι τα λόγια του Καζαντζάκη, όπως είχε ξεκινήσει και στην Unesco στο Παρίσι στην παρουσίαση του βιβλίου, «Ευρωπαικός Τουρισμός & Πολιτισμός».

«Το να είμαστε ευτυχείς, σημαίνει να κάνουμε το καθήκον μας! Όσο δυσκολότερο είναι αυτό το καθήκον, τόσο ευτυχέστεροι γινόμαστε…».

Παράλληλα έγινε αναφορά της βράβευσης (Prix de enterprises commerce, 2003) της κας Βασιλοπούλου πάλι στο Παρίσι από την πρώτη γυναίκα υπουργό, Simone Veil.

Στους παραβρισκόμενους στη Γαλλική πρεσβεία η κα Βασιλοπούλου δώρισε το τελευταίο της βιβλίο με τον τίτλο «Dreams & Τimes».

Από έρευνα που έγινε από ανθρώπους του τουρισμού είναι η πρώτη φορά που απονέμεται παράσημο σε άνθρωπο από τον τομέα του τουρισμού της Ελλάδας.

 

St. George Lycabettus Hotel

Κλεομένους 2, Κολωνάκι – Αθήνα

www.sgl.gr