Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Τιμητική διάκριση για το 5άστερο Cactus Mare του Ν. Χαλκιαδάκη

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε το Cactus Mare, της αλυσίδας Cactus Hotels, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως ως συνεργάτες του schauinsland-reisen.

Η άριστη και αποκλειστική συνεργασία με το schauinsland-reisen, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ασφαλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, οδήγησε σε αυτή την τιμητική διάκριση.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου ευχαριστεί θερμά τους πολύτιμους συνεργάτες για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια πάνω στην οποία βασίζεται η συνεργασία με το schauinsland-reisen τα τελευταία χρόνια.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέργεση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare κατά τη θερινή περίοδο του 2019, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5 * & Cactus Beach 4 *.

Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021.

Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία τύπων καταλυμάτων, τα Cactus Hotels είναι κατάλληλα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Τα ξενοδοχεία Cactus αποτελούν την ιδανική επιλογή για να περάσετε τις διακοπές σας με το σύντροφό σας, την οικογένεια ή τους φίλους σας.