Σάββατο 21 Μαϊου 2022

Τι θα δούμε στο επόμενο 100% Hotel Show

1. Ξενοδοχειακή γαστρονομία και Digital Marketing στο επίκεντρο

Με τους τομείς της τεχνολογίας και της γαστρονομίας να αποτελούν τα σημαντικότερα σημεία για τη συνολική κερδοφορία ενός ξενοδοχείου, το 100% Hotel Show διαμορφώνει δύο ειδικές ενότητες: το Digital Square και το Gastronomy Village, που στόχο έχουν να δώσουν απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις στους επισκέπτες της έκθεσης.

2. Design Case Studies: Πραγματικά δωμάτια και τεχνοτροπίες

Εταιρείες και επαγγελματίες θα παρουσιάζουν πραγματικά παραδείγματα στους ειδικούς χώρους της έκθεσης, προτείνοντας στους ξενοδόχους έτοιμες λύσεις δωματίων και εφαρμοσμένων τεχνοτροπιών.

3. Advanced σεμινάρια για ξενοδόχους

Τα ξενοδοχειακά workshops, αποτελούν ένα από τα κομβικότερα τμήματα της διοργάνωσης, καθώς δεν αποτελούν μόνο πόλο έλξης υψηλά ιστάμενων στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου, αλλά κατευθύνουν τους επισκέπτες σε λύσεις που παρέχουν οι εκθέτες. Διατηρώντας το απόλυτα επιτυχημένο μοντέλο επιλογής θεμάτων και ομιλητών, τα Hotelier Workshops αναμένονται δυναμικότερα και πιο ενδιαφέροντα από ποτέ.

4. Hotel Design Awards με τάσεις εξωστρέφειας

Τα Hotel Design Awards, προσυπογράφουν τον κεντρικό ρόλο που κατέχει το 100% Hotel Show στην κατασκευή και την ανακαίνιση των ελληνικών ξενοδοχείων. Ο διαγωνισμός, έχει ως στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει τα καλύτερα ξενοδοχειακά έργα από Ελλάδα και Κύπρο και να εμπνεύσει την ξενοδοχειακή αγορά για νέες επενδύσεις. Από φέτος, τα Hotel Design Awards παίρνουν χαρακτήρα εξωστρέφειας, αφού κύριο πλέον στόχο τους αποτελεί η προβολή του ελληνικού ξενοδοχειακού Design στο εξωτερικό, ως ισχυρό τουριστικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

5. Διαγωνισμός καλύτερου περιπτέρου

Με την υψηλή αισθητική να αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του 100% Hotel Show και τους εκθέτες να ξεχωρίζουν για τις εντυπωσιακές τους συμμετοχές, η έκθεση καθιερώνει πλέον το “Διαγωνισμό Καλύτερου Περιπτέρου”, ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κατά την πρώτη του εφαρμογή το 2016.

6. Εκθέτες που αφορούν πραγματικά τον ξενοδόχο

Το ειδικό τμήμα του 100% Hotel Show, επιλέγει πλέον τις καλύτερες εταιρείες προϊόντων και υπηρεσιών για ξενοδοχεία, δημιουργώντας ευκαιρίες ανάπτυξης για τους επισκέπτες ξενοδόχους.

7. Εκθεσιακή δομή που βοηθά το ξενοδόχο να βρει νέες λύσεις και ιδέες

Η έκθεση αναβαθμίζει τη λογική της, δημιουργώντας ενότητες σύμφωνα με τον τρόπο ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Ο ξενοδόχος επισκέπτεται κάθε ενότητα, βρίσκοντας συγκεντρωμένες όλες τις λύσεις ανά τομέα.

Το επόμενο 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί 17 – 20 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες

Post Tags
Share Post