Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Θυγατρική του ομίλου Accor Hotels ανοίγει ξενοδοχείο στην Αθήνα

Πατήστε δξί κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το σημείο που θα κατασκευαστεί το ξενοδοχείο ibis

Πατήστε δεξί κλικ για να δείτε σε μεγέθυνση το σημείο που θα κατασκευαστεί το ξενοδοχείο ibis

 

Ένα ακόμα καινούργιο ξενοδοχείο 377 κλινών, μια επένδυση που θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ, σχεδιάζεται να ανοίξει στο κέντρο της Αθήνας προς το τέλος του 2018.

Το νέο ξενοδοχείο θα φέρει, πιθανότατα, την υπογραφή της αλυσίδας ibis, δεδομένου ότι την αξιοποίηση του ακινήτου επί των οδών Μάρνης 2 και Πατησίων 55, απέναντι από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου στεγαζόταν στο παρελθόν το ιστορικό θέατρο Αθήναιον, ανέλαβε η μεγάλη γαλλική εταιρεία Boissée Finances, με δραστηριότητα στους τομείς της ανάπτυξης, χρηματοδότησης, επενδύσεων και διαχείρισης στον ξενοδοχειακό τομέα.

Ειδικότερα, η γαλλική εταιρεία υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα σύμβαση με την ιδιοκτήτρια, την “Τριάντειο Επαγγελματική και Βιομηχανική Σχολή Πατρών”, για τη μακροχρόνια μίσθωση (50 χρόνια) του οικοπέδου της τελευταίας, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ.

ACCOR1

Η αλυσίδα ξενοδoχείων ibis, είναι θυγατρική του μεγάλου γαλλικού ομίλου Accor Hotels (Sofitel, Novotel κ.ά.), που διαθέτει 3.900 ξενοδοχεία και 17 ξενοδοχειακά brands. Η αλυσίδα ibis διαθέτει τρία brands (ibis Hotels, ibis styles Hotels, ibis budget Hotels) με 1.800 “οικονομικά” ξενοδοχεία σε πολλές χώρες.

Πηγή: www.newmoney.gr

Φωτογραφία: www.google.gr/maps

Πληροφορίες: www.ibis.com, www.accorhotels.com

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο της Στεφανίας Σούκη στο newmoney.gr