Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Η Θεσσαλονίκη στο τεύχος Απριλίου του National Geographic Traveller

Το τεύχος Απριλίου του National Geographic Traveller παρουσιάζει την ηπειρωτική Ελλάδα και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης με ειδική καταχώρηση προσελκύει την προσοχή των αναγνωστών στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τα 60.000 τεύχη που θα κυκλοφορήσουν (30.000 σε συνδρομητές και 30.000 σε σημεία πώλησης, αλλά και μέσω της digital έκδοσης που μπορούν να διαβάσουν οι 750.000 χρήστες που έχουν κατεβάσει την εφαρμογή του NG), η Θεσσαλονίκη προβάλλεται ως μία πόλη της ηπειρωτικής Ελλάδας που μπορεί να προσφέρει πολλαπλές εμπειρίες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

To διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό συστήνει στους αναγνώστες του την «καρδιά» της Ελλάδας, πέρα από τα γαλαζοπράσινα νερά και τα λευκά σπιτάκια των νησιών και τους προσκαλεί να γνωρίσουν την ηπειρωτική Ελλάδα που μπορεί να προσφέρει πολλές και πλούσιες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης παροτρύνει τις χιλιάδες των αναγνωστών που θα ξεφυλλίσουν το περιοδικό να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη #VisitThessaloniki και μέσω του QR code του portal του Οργανισμού να πάρουν όσες πληροφορίες θέλουν για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδος με ιστορία 2.000 χρόνων, γαστρονομική κουλτούρα και νυχτερινή ζωή.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media