Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης χτίζει «γέφυρες» προβολής της Θεσσαλονίκης στη νέα περίοδο επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού.

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα του γραφείου τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βουλγαρία για προβολή της πόλης στα βουλγαρικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (αρχικά στη δημόσια τηλεόραση BHT) και στα social media, διέθεσε οπτικοακουστικό προωθητικό υλικό (video κλπ), με στόχο την προσέλκυση τουριστών στη Θεσσαλονίκη.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στοχεύει στην αξιοποίηση όλων των μέσων και δυνατοτήτων με σκοπό τόσο την προβολή της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης Περιφέρειας.

Η συντονισμένη προώθηση προβολής του οδικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη γίνεται σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό κεφαλοποιώντας τη θετική εικόνα που έχει χτίσει η χώρα το τελευταίο διάστημα με τη διαχείριση της πανδημίας.

 

Δείτε το video

Wonderfull Thessaloniki!

Насладете се на уникалния Тесалоники – град, пълен с история, вкусове и култура!//Απολαύστε την μοναδική πόλη της Θεσσαλονίκης, γεμάτη ιστορία, γεύσεις και πολιτισμό. Thessaloniki Travel

Δημοσιεύτηκε από Embassy of Greece in Bulgaria – Посолството на Гърция в България στις Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media