Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Προβολή στη Γερμανία από Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Γρ. ΕΟΤ Γερμανίας και Aegean

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Γερμανίας και την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines προγραμμάτισε ταξίδι εξοικείωσης επαγγελματιών του τουρισμού του ομίλου RTK.

Ο όμιλος RTK Group (Raiffeisen Tours Cooperation) έχει κάτω από την ομπρέλα του 3.300 ταξιδιωτικά γραφεία.

Αποτελεί τη μεγαλύτερη συνεργασία ταξιδιωτικών πρακτορείων/γραφείων στην Ευρώπη, προσφέροντας στους εταίρους της το πλεονέκτημα ενός μεγάλου δικτύου συνεργατών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Είναι σημαντικοί πελάτες πολλών διοργανωτών ταξιδιών (Tour Operators), μεταξύ άλλων TUI, FTI, DER Touristik, Alltours, Schauinsland Reisen, Attika Reisen κλπ.

Στόχος του ταξιδιού ήταν να γνωρίσουν οι επαγγελματίες τουρισμού, το συνδυασμό Θεσσαλονίκης – Πιερίας, την εύκολη προσβασιμότητα αεροδρομίου για την άφιξη τους και την αναχώρηση τους, αλλά και το συνδυασμό διακοπών θάλασσας/βουνού και city break.

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες έμειναν στο Capsis Hotel, ξεναγήθηκαν σε μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης, απόλαυσαν τη φιλοξενία του Grand Hotel Palace, καθώς και την ελληνική γαστρονομία στο Mediterranean Palace Hotel.

Στο Plaisir Brasserie Aristolelous, οι φιλοξενούμενοι συμμετείχαν στην παρασκευή παραδοσιακών γλυκών της Θεσσαλονίκης όπως είναι τα τρίγωνα Πανοράματος, τα οποία πρόσφεραν στους θαμώνες.

Την ξενάγηση στην πόλη ακολούθησε συνάντηση εργασίας στο Dion Palace Luxury Resort & Spa,σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, όπου παρουσιάστηκε ο προορισμός χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικά εποπτικά μέσα στη γερμανική γλώσσα.

Την αποστολή οργάνωσε και συνόδευσε η Αρετή Πρίνου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ της Γερμανίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου δήλωσε:

«Οι Γερμανοί επαγγελματίες του τουρισμού έπιασαν το ρυθμό της πόλης. Έφυγαν τονίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι ιδανικός προορισμός για νεαρές ηλικίες».