Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Thess Residences: Το καλύτερο συγκρότημα serviced appartments στη Θεσσαλονίκη

Το Thess Residences είναι το πρώτο κατάλυμα Serviced Appartments που άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη το Σεπτέμβριο του 2019.

Απαλά χρώματα με κομψές αντιθέσεις, υψηλής ποιότητας έπιπλα και εξοπλισμός, μοντέρνο design και τεχνολογίες αιχμής είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Thess Residences το κορυφαίο συγκρότημα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Οι έξι διαφορετικοί τύποι των 25 μοντέρνων και υψηλής αισθητικής διαμερισμάτων που προσφέρονται εξασφαλίζουν άπλετες επιλογές για όσους επισκέπτονται την πόλη για αναψυχή ή εργασία, για σπουδές ή Project basis εργασία και χρειάζονται ένα πλήρες επιπλωμένο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη για ενοικίαση από λίγες ημέρες μέχρι λίγους μήνες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα comfort και deluxe διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με ειδικούς πάγκους εργασίας όπου μπορείτε να δουλέψετε απερίσπαστα στην ησυχία του δωματίου σας ή εναλλακτικά ζητήσετε να χρησιμοποιήστε το κομψό Thess Meeting Room.

Άνετες καρέκλες εργασίας, state of the art υπολογιστές και εκτυπωτές και WiFi, σας επιτρέπουν να οργανώσετε συναντήσεις έως οκτώ ατόμων, με τους συνεργάτες σας.

Η ομάδα και οι συνεργάτες του Thess Residences ετοιμάζουν για εσάς coffee breaks και light lunches κατά παραγγελία.

Στα διαλείμματα χαλαρώστε στα αναπαυτικά σαλόνια και εκμεταλλευτείτε την Smart T.V. των 65¨.

Τα άψογα laundry services In house, σας προσφέρουν ατσαλάκωτη εμφάνιση για κάθε είδους Corporate εμφάνιση.

Το κατάλυμα στρατηγικά τοποθετημένο στην ανερχόμενη γειτονιά των Αγίων Αποστόλων σας δίνει τη δυνατότητα να βρεθείτε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά σε οποιοδήποτε σημείο, του κέντρου της όμορφης Θεσσαλονίκης.

Οι Residence Hosts του Thess Residences είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια, αλλά ταυτόχρονα καλύπτουν και Concierge services για όλους τους επισκέπτες του καταλύματος.

Το κτίριο του Thess Residences έχει μακρά ιστορία καθώς χτίστηκε το 1951 και αποτέλεσε ένα εργοστάσιο για κατασκευή κατσαρολών, τηγανιών και μπρικιών από μία οικογένεια που επιβίωσε την καταστροφή της Σμύρνης.

Μέσα σε καθένα από τα διαμερίσματα του Thess Residences θα βρείτε ένα παραδοσιακό μπρίκι, ελληνικό καφέ και οδηγίες για να φτιάξετε το δικό σας ελληνικό καφέ όπως ακριβώς στο σπίτι σας!

Προκειμένου να δημιουργηθεί το συγκρότημα του Thess Residences το κτίριο ανασυστάθηκε από τα θεμέλια και όλοι οι χώροι είναι πλήρως ανακαινισμένοι, ενώ έχουν εφαρμοστεί υπερσύγχρονοι αυτοματισμοί για έλεγχο, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας ακριβώς όπως εφαρμόζονται στα σύγχρονα σπίτια.

Πολυτελής διαμονή, ασφάλεια και μοναδικές υπηρεσίες από τους οικοδεσπότες του είναι αυτά που συντελούν στο να είναι το Thess Residences το νέο πρότυπο φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη!