Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

The Noverian Elounda Retreat: Ανοίγει το 2025 νέο 5άστερο στην Ελούντα από τα CHC Hotels

Ύστερα από την πρόσφατη εξαγορά παλιού ξενοδοχείου στην ευρύτερη περιοχή της Ελούντας, η CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting παρουσίασε το 5άστερο adults – only ξενοδοχείο The Noverian Elounda Retreat, σε συνεργασία με το Destsetters, που αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για τα νέας γενιάς καταλύματα της ξενοδοχειακής αλυσίδας.

Με χαρακτηριστικά την αυθεντική προσέγγιση, τις γνήσιες διατροφικές εμπειρίες, την παροχή υπηρεσιών ψυχικής και σωματικής ευεξίας και τη συνεχή επικοινωνία με τη φύση, η CHC Group συνεργάζεται με τους Hotel Concept Makers του Destsetters και μια ομάδα επιλεγμένων αρχιτεκτόνων της a4-engineers και την GMG Constructions και παρουσιάζει ένα κατάλυμα σύγχρονης λογικής, που στόχο έχει να διατυπώσει τον όρο της νέας εποχής της Κρητικής Ριβιέρας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

 

Αντλώντας έμπνευση από το ίδιο το νησί, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων του, αλλά και από τα πλεονεκτήματα μιας κοσμοπολίτικης ριβιέρας, το νέο ξενοδοχείο διαμορφώνει την εμπειρία του στη βάση ενός αυθεντικού και ποιοτικά αναβαθμισμένου τρόπου ζωής.

Σε δήλωσή του, ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group, Ζαχαρίας Α. Χνάρης ανέφερε:

«Η λέξη Noverian είναι παραλλαγή της φράσης nova era, της νέας εποχής δηλαδή, στην οποία έχει προχωρήσει η CHC Group. Της νέας εποχής που οδηγούμαστε μέσα από ένα άρτια καταρτισμένο αναπτυξιακό πλάνο που έχει στο επίκεντρό του την Κρήτη και τον άνθρωπο. Παράλληλα, η κατάληξη της λέξης Noverian αξιοποιεί ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις riviera και rivierian, εισάγοντας μια νέα προοπτική, δεδομένου του ότι πρόκειται για μια νέα ριβιέρα, nova riviera. Βασικό στοιχείο της νέας επένδυσης είναι ότι δεν περιοριζόμαστε στο συμβατικό κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής δίπλα στη θάλασσα, αλλά οδηγούμαστε στην ανάδειξη της ομορφιάς του τοπίου και στην αλληλεπίδραση του ανθρώπου με αυτό.

Με το νέο απόκτημα της CHC Group, ένα ξενοδοχείο που θα προσφέρει αναβαθμισμένη διαμονή, αυθεντική γαστρονομία και ολιστική προσέγγιση στον τομέα της ευεξίας, φιλοδοξούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα στον τόπο μας. Επαναπροσδιορίζουμε τον όρο πολυτέλεια, επικεντρωνόμαστε στην ανάδειξη του φυσικού πλούτου, την ενσωμάτωσή του στην ανθρώπινη ζωή, αλλά και στα αυθεντικά στοιχεία που καθορίζουν την Κρητική μας ταυτότητα. Προσφέρουμε, έτσι, την επιλογή της νέας εποχής της πολυτέλειας! Μιας εποχής όπου ο επισκέπτης δεν θα κάνει απλώς διακοπές σ’ ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο, αλλά θα βιώνει μια νέα καθημερινότητα, μέσα από την οποία θα νιώθει μοναδικά συναισθήματα και θα βελτιώνει κάθε πτυχή της ζωής του. Συνεχίζουμε δυναμικά!».

Ακολουθώντας τις αρχές της βιοκλιματικής και της φιλικής προς το περιβάλλον αρχιτεκτονικής, το νέο ξενοδοχείο αποσκοπεί στο να αποτελέσει πρότυπο όχι μόνο στην Ελούντα, αλλά στην Ελλάδα γενικότερα.

Η νέα επενδυτική πρόταση της CHC Group αποσκοπεί στο να εισάγει στο τοπικό επιχειρείν μια νέα εποχή για τις πολυτελείς διακοπές και τον προορισμό «Κρήτη».

Αντλώντας έμπνευση από το ίδιο το νησί, τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων του, αλλά και από τα πλεονεκτήματα μιας κοσμοπολίτικης ριβιέρας, το νέο ξενοδοχείο διαμορφώνει την εμπειρία του στη βάση ενός αυθεντικού και ποιοτικά αναβαθμισμένου τρόπου ζωής.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα της ευεξίας, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση που αποσκοπεί στη βελτίωση της φυσικής και πνευματικής κατάστασης των επισκεπτών.

Ξεπερνώντας τα όρια του συμβατικού spa, οι εγκαταστάσεις προσεγγίζουν το χαρακτηρισμό ιατρικού σπα, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες και θεραπείες, όπως botox, ενεργειακές θεραπείες, εύρεση και αντιμετώπιση δυσανεξιών, ανάπτυξη εξατομικευμένου σχεδίου διατροφής, θεραπεία δερματικών παθήσεων, κ.ά.

Ο επισκέπτης μπορεί επίσης να αξιοποιήσει τις εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις σπα, τη θερμαινόμενη πισίνα, τους χώρους γυμναστικής και υπαίθριας προσωπικής προπόνησης, να κάνει γιόγκα και διαλογισμό και πολλά άλλα ακόμη.