Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

«The Mood Luxury Rooms»: Ανοίγει city boutique hotel στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης

Ένα νέο city boutique hotel, τo «The Mood Luxury Rooms», θα λειτουργήσει από το τέλος Μαρτίου στην οδό Κατούνη 31, στα Άνω Λαδικά της Θεσσαλονίκης.

Σε αυτό το μικρό τριώροφο κτήριο (φωτογραφία), δημιουργούνται 15 δίκλινα δωμάτια και τρεις σουίτες, στο υπόγειο διαμορφώνονται χώροι spa και γυμναστηρίου και στο ισόγειο το wine bar «VIN», που θα λειτουργεί υπό την επίβλεψη του sommelier Αλέξανδρου Μπουζίκα, βραβευμένου από την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων ως καλύτερου οινοχόου για το 2017. Στο «VIN» θα σερβίρεται πρωινό και brunch μέχρι τη 1 το μεσημέρι, ενώ μετά θα λειτουργεί αποκλειστικά ως wine bar.

Μέσω της «Κατούνη ΙΚΕ», ο Μάριος Ίννος που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο της ψυχαγωγίας και της εστίασης και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Γιάννης Αμανατίδης, επενδύουν περίπου 350.000 ευρώ, από ίδια κεφάλαια, στο διατηρητέο κτήριο που νοίκιασαν τον περασμένο Αύγουστο για μία 20ετία, με σκοπό να λειτουργήσει στην κατηγορία των ενοικιαζομένων δωματίων.

Στο πλαίσιο αυτής της προοπτικής, οι δύο επιχειρηματίες, είναι έτοιμοι να νοικιάσουν το ακριβώς διπλανό κτήριο, στον αριθμό 29 της Κατούνη, συγκεκριμένα τους τρεις ορόφους του, για να μετατρέψουν και αυτούς σε luxury rooms, εάν, η επένδυσή τους στο «Τhe Mood» ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για «την ίδρυση και λειτουργία νέων τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Το «Τhe Mood», για το Μάριο Ίννο, είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα σε μία επιχειρηματική διαδρομή που στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας ξεκίνησε το 2003, δημιουργώντας στους Αμπελοκήπους, μαζί με δύο συνεταίρους, το «Cream». Το 2007 ακολουθεί η δημιουργία του γνωστού lounge bar «Moi» στα Πεύκα, ενώ έπεται η «Κιμωλία» στον πεζόδρομο του Ευόσμου, επιχείρηση εστίασης στην οποία ως και σήμερα διατηρεί μικρό μετοχικό ποσοστό. Επιπλέον, στο κέντρο της πόλης, δημιούργησε το «Chilai», την Άνοιξη του 2016, μαζί με άλλους τέσσερις επιχειρηματίες.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο voria.gr.

Share Post