Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

The Island Concept: Νέο boutique ξενοδοχείο των Aria Hotels στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών Aria Hotels που ανήκει στον όμιλο Libra, ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει τη διαχείριση του The Island Concept (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), που είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο, του οποίου ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη από την Mirum Hellas και προβλέπεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του για πρώτη φορά το 2019.

Ο συνολικός αριθμός των ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών των Aria Hotels ανέρχεται πλέον σε 28 στην Ελλάδα, με την προσθήκη οκτώ ακινήτων κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

 

Συνδυάζοντας την αποκλειστικότητα και τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας, αυτό το ξεχωριστό ξενοδοχειακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει δωμάτια και σουίτες, πολλά με ιδιωτική πισίνα, εστιατόριο και μπαρ, κεντρική πισίνα, καθώς και ένα κέντρο spa με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Το ύφος και η διάταξη του ξενοδοχείου το καθιστούν ιδανικό για ζευγάρια: είναι διακριτικό και αυτόνομο και βρίσκεται σε μια μικρή χερσόνησο με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Διαθέτει, επίσης, ιδιωτική παραλία.

Η φιλοσοφία του The Island Concept στηρίζεται στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών και στην ιστορία που «κρύβεται» πίσω από αυτά. Κάθε ένα από τα 16 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου θα εμπνέεται από ένα νησί, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη με τη δική του ξεχωριστή αφήγηση και με ειδικές διακοσμητικές πινελιές – μια τέλεια έκφραση της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας που εγγυώνται όλα τα Aria Hotels.

 

Διαβάστε παρακάτω τι γράψαμε πριν από λίγες ημέρες για την επένδυση της Mirum Hellas και το The Island Concept

 

Elounda Hills: Ξεκινάει το 2020 τουριστική επένδυση 450 εκατ. στην Ελούντα