Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

The Island Concept: Ανοίγει το 2020 νέο luxury boutique hotel από την Aria Hotels

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του The Island Concept luxury boutique hotel (φωτορεαλιστικές απεικονίσεις), με σκοπό να λειτουργήσει την 1η Απριλίου 2020 από την αλυσίδα Aria Hotels.

Πρόκειται για ένα μοναδικό boutique ξενοδοχείο πολύ κοντά στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου της Κρήτης, χωρισμένο σε τρία επίπεδα με συνολικά 15 δωμάτια και σουίτες, ιδιωτικές πισίνες, εστιατόριο, bar, κεντρική πισίνα, υπαίθρια jacuzzi, spa και πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η φιλοσοφία του The Island Concept στηρίζεται στη μοναδικότητα των ελληνικών νησιών και στην ιστορία που «κρύβεται» πίσω από αυτά. Κάθε δωμάτιο και σουίτα καλωσορίζει τον επισκέπτη με ιδιαίτερες πινελιές διακόσμησης, εμπνευσμένες από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νησιού της ονομασίας του.

Να σημειωθεί ότι η επένδυση γίνεται στο μικρό εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο «Ακρωτήρι», το οποίο εξαγόρασε η εταιρεία Mirum Hellas του Ρώσου επιχειρηματία Βιτάλι Μπορίσοφ, ο οποίος από το 2020 θα ξεκινήσει σε μεγάλες εκτάσεις κοντά στην Ελούντα και στον Αγ. Νικόλαο τη μεγάλη τουριστική επένδυση Elounda Hills, που περιλαμβάνει 340 παραθεριστικές κατοικίες προς πώληση, 5άστερο ξενοδοχείο 200 κλινών που θα διαχειρίζεται διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων, μαρίνα για 64 σκάφη κ.ά.

Η Mirum συμφώνησε με τον όμιλο Λογοθέτη (Grace Hotels), ο οποίος θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο υπό το brand των Aria Hotels.

 

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.ariahotels.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media