Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

The Dolli: Ανοίγει τα Χριστούγεννα 5άστερο boutique hotel της Grecotel στο κέντρο της Αθήνας

Την περίοδο των Χριστουγέννων θα γίνει ίσως το πιο πολυαναμενόμενο άνοιγμα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας από τη Grecotel.

Πρόκειται για το 5άστερο boutique The Dolli, που θα λειτουργήσει σε νεoκλασικό διατηρητέο κτήριο της οδού Μητροπόλεως (αριθμός 49) και Καπνικαρέας, που κατασκευάστηκε τo 1925, πολύ κοντά στο Μοναστηράκι, στη Μητρόπολη της Αθήνας, αλλά και στην πλατεία Συντάγματος.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το The Dolli θα λειτουργήσει στο κτήριο, γνωστό και ως Μέγαρο Καλλιμασιώτη, που για πολλά χρόνια στέγαζε κατάστημα του ομίλου (οίκος υφασμάτων) Χυτήρογλου.

Το κτήριο νοικιάστηκε πριν από αρκετά χρόνια από τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη (Grecotel), με σκοπό να μετατραπεί σε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, το κόστος της μετατροπής του κτηρίου σε 5άστερο boutique ξενοδοχείο θα φθάσει τα 8.000.000 ευρώ και η δυναμικότητα του θα ξεπεράσει τα 50 δωμάτια.

Πρόκειται ίσως για το πιο πολυαναμενόμενο άνοιγμα ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα από το 2016 και το 2017 για τη μετατροπή του συγκεκριμένου κτηρίου σε πολυτελές boutique hotel από τη Grecotel.

 

Ανοίγει στις 30/12 το The Dolli. Δείτε ΕΔΩ