Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

The Alex, Monte Kastella: Εγκατάσταση σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο parking του ξενοδοχείου

Η επιβολή των δύο lockdowns στη χώρα μας, το Μάρτιο και το Νοέμβριο, είχε ως αποτέλεσμα το 2020 να είναι η χειρότερη χρονιά των τελευταίων δεκαετιών ειδικά για τα ξενοδοχεία των πόλεων.

Από τις αρχές Νοεμβρίου διέκοψαν προσωρινά τη λειτουργία τους πολλά ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, ενώ ένας μικρός αριθμός ξενοδοχείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχίζει την «υποτυπώδη» λειτουργία του, λόγω της απαγόρευσης των μετακινήσεων από νομό σε νομό, αλλά και της «έλλειψης» τουριστών από το εξωτερικό.

Έτσι, καθώς είναι δύσκολο να προβλεφθεί πότε θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να επαναλειτουργήσουν τα ξενοδοχεία των πόλεων, υπάρχουν ξενοδόχοι που προσπαθούν αυτό το διάστημα να προετοιμαστούν για την «επόμενη ημέρα»…

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ένα παράδειγμα είναι το The Alex, Monte Kastella, το 4άστερο ξενοδοχείο του ξενοδοχειακού ομίλου Santikos Collection, που βρίσκεται στην Καστέλλα του Πειραιά, καθώς:

1. Προχωράει στην ανανέωση του μενού του rooftop cafe – restaurant & bar ΝΕΣΤ. Επιπλέον, στο ΝΕΣΤ θα σερβίρεται brunch με ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

2. Σε λίγες μέρες θα προσφέρει τη δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο parking του ξενοδοχείου (φωτογραφία), στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες του, λόγω της αύξησης που αναμένεται τα επόμενα χρόνια και στη χώρα μας των κατόχων ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media