Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τα τέσσερα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία που αναβαθμίζουν το ξενοδοχειακό προϊόν της Αττικής

 

Τα 5άστερα Academia of Αthens, Αutograph Collection και Coco-Mat Athens BC και τα 4άστερα Niche Hotel Athens και The Alex Hotel Piraeus, που άνοιξαν πολύ πρόσφατα, θα συμβάλλουν σημαντικά στην ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχειακού δυναμικού της Αττικής.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

1. Academia of Αthens, Αutograph Collection

Το 5άστερο Academia of Athens, Autograph Collection, λειτουργεί από το Μάιο στην οδό Ακαδημίας 38 & Ομήρου, στο κέντρο της Αθήνας. Το νέο ξενοδοχείο, που δημιούργησε ο λιβανέζικος όμιλος «Yazbeck», διαθέτει 60 δωμάτια και σουίτες, rooftop bar – restaurant με θέα προς την Ακρόπολη, ένα ακόμη εστιατόριο και Wellness Center με γυμναστήριο και εσωτερική πισίνα.

 

2. Coco-Mat Athens BC Hotel

Το Μάιο ξεκίνησε να λειτουργεί το 5άστερο Coco-Mat Athens BC Hotel, του ομίλου Ευμορφίδη, στην οδό Φαλήρου 5 & Παρόδου Συγγρού 34, σχεδόν δίπλα στο μουσείο της Ακρόπολης.

Το νέο ξενοδοχείο, που διαθέτει 115 δωμάτια, δεν ονομάστηκε τυχαία Athens BC, καθώς στο οικόπεδο έχουν ανασκαφεί ευρήματα από την αρχαιότητα, που αναδείχθηκαν και είναι εμφανή μέσα από ειδικές κατασκευές.

 

3. Niche Hotel Athens 

Άνοιξε τον Ιούνιο το 4άστερο Niche Hotel Athens, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού (αριθμός 21) και στη συμβολή της με την οδό Βούρβαχη, στο ύψος του μουσείου της Ακρόπολης.

To Niche διαθέτει 37 δωμάτια και σουίτες.

 

4. The Alex Hotel

Από το τέλος Ιουνίου λειτουργεί το νέο ξενοδοχείο του ομίλου Santikos Collection, το 4άστερο «The Alex» στην Καστέλλα του Πειραιά (Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 109), με 33 δωμάτια και μία σουίτα, all – day cafe & bistrot στο ισόγειο και το rooftop restaurant & bar «Nest».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια η εκπληκτική θέα που προσφέρει προς ένα μεγάλο κομμάτι της Αττικής (Πάρνηθα, Ακρόπολη, Φαληρικός όρμος, Αθηναϊκή ριβιέρα, Σαρωνικός κόλπος), το «Nest».

Φωτογραφίες: www.blekedros.com, www.nichehotelathens.gr, www.santikoscollection.com, www.booking.com, www.hotels.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Facebook

Instagram

Linkedin

Twitter