Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Τέσσερα νέα μικρά ξενοδοχεία στη Μαγνησία και στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας

 

Από αρμόδιες Υπηρεσίες εγκρίθηκε η δημιουργία τεσσάρων μικρών ξενοδοχείων τριών αστέρων στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας, στο Βόλο και στους Δήμους Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς – Μουρεσίου της Μαγνησίας.

 

Από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μεσολογγίου εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου τριών αστέρων 38 κλινών, με κεντρικό κτήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αυτόνομα κτήρια δωματίων, στη θέση Ρογκάκι – Πέταλα εκτός του οικισμού Παλιάμπελων της Δημοτικής Ενότητας Ανακτορίου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας της Αιτωλοακαρνανίας, από τη «ΧΡΙΣΕΜΜΑ Α.Ε.».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εγκρίθηκε η υπαγωγή τριών επενδυτικών σχεδίων στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 του Ν. 4399/2016 (Β΄ κύκλος):

1. Της υπό σύσταση «ΑΦΕΤΕΣ ΜΟΝ. ΙΚΕ» που αναφέρεται στη μετατροπή διατηρητέου κτηρίου σε παραδοσιακό ξενώνα τριών αστέρων δυναμικότητας 24 κλινών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου της Μαγνησίας.

2. Της υπό σύσταση «Σ. ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «KISSOS SEA VIEW» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 21 κλινών που θα προέλθει από μετατροπή διατηρητέου κτηρίου και ανέγερση δύο επιπλέον κτηρίων στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου της Μαγνησίας.

3. Της «ΙΑΣΩΝ Ε.Ε.» που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου τριών αστέρων δυναμικότητας 20 διαμερισμάτων – 40 κλινών στο Βόλο.