Παρασκευή 29 Μαϊου 2020

Τέσσερα νέα καταλύματα στη Θεσσαλονίκη από τη Thessaloniki Hotel IKE

Η «Thessaloniki Hotel IKE» των Σωκράτη Κίρτσιου και Βασίλη Ζήτρου, ανοίγει το 2020 τα Orange Bottle Apartments και Maroon Bottle Boutique Suites.

Αλλά οι επιχειρηματικές κινήσεις της «Τhessaloniki Hotel IKE», που ήδη διαθέτει τα Βlue Bottle Hotel και White Bottle Apartments, δεν σταματούν εδώ καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για τη δημιουργία, στο κέντρο της πόλης, ενώ πολύ φροντισμένου, μοντέρνου και high tech ξενοδοχείου 2 ή 3 αστέρων του Green Bottle Hotel, το οποίο θα διαθέτει 28 δωμάτια και αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2021.

Τα Orange Bottle, είναι ουσιαστικά έτοιμα να λειτουργήσουν. Μόλις τις επόμενες ημέρες ληφθεί η άδεια ενοικιαζομένων στην κατηγορία των 4 κλειδιών, ανοίγουν και τα δύο, το ένα στην οδό Μαντζάρου -περιοχή του εμπορικού κέντρου One Salonica- δυναμικότητας είκοσι διαμερισμάτων και, το άλλο, στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, της ίδιας δυναμικότητας.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η εταιρεία συνεχίζει πυρετωδώς τις εργασίες για να κάνει τα επίσημα εγκαίνια του Μaroon Bottle Boutique Suites (φωτορεαλιστική απεικόνιση) την 1η Σεπτεμβρίου 2020.

To Μaroon, δημιουργείται στο Μέγαρο Φόρογλου, γωνία Φιλίππου 9 με Ίωνος Δραγούμη και θα διαθέτει 18 σουίτες και τρία δωμάτια, είναι στην κατηγορία των 4 κλειδιών και στο χώρο του ισογείου θα λειτουργεί το Maroon Bakery, με δικό του αρτεργάτη και ζαχαροπλάστη και έμφαση, στην οργανική διατροφή.

Όπως αποκάλυψε ο Σωκράτης Κίρτσιος, διαχειριστής της εταιρείας και ξενοδόχος με πολυετή δραστηριότητα στον κλάδο, οι επόμενες κινήσεις θα γίνουν είτε στην Κρήτη, με τη δημιουργία Bottles σε Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, είτε στο Iσραήλ, σε συνεργασία με ισραηλινό fund που έχει την ιδιοκτησία των ακινήτων των δύο Orange.

 

Πηγή: Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άννης Καρολίδου στο grtimes.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media