Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Τέσσερα νέα ξενοδοχεία τριών αστέρων σε Σταυρό Θεσσαλονίκης, Νάξο, Κίμωλο και Κουφονήσια

 

Εγκρίθηκε από αρμόδιες υπηρεσίες η κατασκευή τεσσάρων τριών αστέρων ξενοδοχείων στο Σταυρό της Θεσσαλονίκης, στη Νάξο, στην Κίμωλο και στα Κουφονήσια.

 

1. Από την υπηρεσία δόμησης του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου κλασικού τύπου τριών αστέρων στο Σταυρό της Θεσσαλονίκης, από τον Ευάγγελο Τσοπένη.

 

2. Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εγκρίθηκε η υπαγωγή του επενδυτικού σχεδίου της «ΝΑΞΟΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΙΚΕ», στο καθεστώς ενίσχυσης «Γενική Επιχειρηματικότητα» των άρθρων 37 έως 41 του Ν. 4399/2016 (Γ΄ κύκλος).

Η επένδυση της «ΝΑΞΟΣ ΙΚΕ», προβλέπει την «Ίδρυση Ξενοδοχειακής μονάδας κατηγορίας τριών (3) αστέρων δυναμικότητας 80 κλινών, 40 δωματίων στη Νάξο».

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

3. Από την υπηρεσία δόμησης του δήμου Μήλου, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου τριών αστέρων κλασικού τύπου, με υπόγεια και πισίνα, στη Χώρα της Κιμώλου.

Η επένδυση θα υλοποιηθεί από τους: Βαρβάρα Βεντούρη και Κωνσταντίνο Βεντούρη (ιδιοκτήτες) και «ΑΝΕΜΟΛΗΘΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ» (μισθωτής).

 

4. Από την υπηρεσία δόμησης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, εγκρίθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή ξενοδοχείου τριών αστέρων στο Κουφονήσι από τον Ιωάννη Δραγάτη.

Σημείωση: Η απόφαση δεν διευκρινίζει αν η επένδυση θα πραγματοποιηθεί στο Άνω ή στο Κάτω Κουφονήσι.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media