Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η InterContinental Hotels Group (IHG®) ανακοίνωσε χθες τη δημιουργία του Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca (φωτορεαλιστική απεικόνιση).

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει στο τέλος του 2019 και θα λειτουργεί κάτω από μια διεθνή συμφωνία μεταξύ της IHG, της Sunnyseeker Hotels που είναι η πλέον αναπτυσσόμενη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και της Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και επενδύσεων στην Κύπρο.

Το Hotel Indigo® Cyprus – Larnaca, βρίσκεται σε μια από τις πιο ιστορικές περιοχές της Λάρνακας, κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο «Γλαύκος Κληρίδης», το μεγαλύτερο αεροδρόμιο στο νησί.

 

Τοποθετημένο σε μια ήσυχη γειτονιά, με τη θάλασσα να είναι σε απόσταση που μπορεί να διανύσει κάποιος και με τα πόδια, το ξενοδοχείο αναπτύχθηκε πάνω σε δύο παλαιά σπίτια, μαζί με ένα νέο 4-όροφο κτήριο από πίσω, συνδυάζοντας ιδανικά το «γάμο» του παλιού με του νέου, μια εικόνα που αντιπροσωπεύει πλήρως και την ευρύτερη πόλη της Λάρνακας.

Ο Eric Viale, διευθύνων σύμβουλος ανατολικής Ευρώπης για την IHG, σχολίασε: «Η Κύπρος αποτελεί ήδη ένα από τους πιο δημοφιλής ευρωπαϊκούς προορισμούς αναψυχής και η Λάρνακα μετατρέπεται σε ιδανικό κέντρο που συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Αυτό, αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για το Hotel Indigo® και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Synnyseeker Hotels, η οποία θα ξεδιπλώσει τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που έχει να προσφέρει ο όμιλος μας στην πόλη».

 

Πηγή: www.economytoday.sigmalive.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram