Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Τελειώνει το σίριαλ του Αστέρα

astir14

 

Κοντά στο τέλος είναι το σίριαλ του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς η μεταβίβαση στην αραβοτουρκική κοινοπραξία είναι στην τελική ευθεία (ζήτημα 15 – 20 ημερών υποστηρίζουν αυτοί που γνωρίζουν), αλλά ο χρόνος που χάθηκε με τη γραφειοκρατία και την αναβλητικότητα του ελληνικού Δημοσίου δεν φαίνεται να πήγε τελείως χαμένος.

Οι πληροφορίες θέλουν να είναι σε καλό δρόμο από το νέο ιδιοκτήτη του Αστέρα, η επέκταση του project και στη γειτονική έκταση που ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος.

Επίσης η φημολογία στην αγορά θέλει να έχουν προπωληθεί (κυρίως σε Άραβες) οι περισσότερες από τις 15 βίλες που θα κατασκευαστούν στον Αστέρα. Μάλιστα αν οι τιμές που ακούγονται στην αγορά αληθεύουν, τότε θα πρόκειται για τα ακριβότερα σπίτια στην Ελλάδα.

Πηγή: www.liberal.gr

Σημείωση e – Travel News:

1. Στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ανήκει έκταση 83 στρεμμάτων, δίπλα στον Αστέρα, που περιλαμβάνει το ορφανοτροφείο της Βουλιαγμένης. Τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με δημοσιεύματα στο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η Αρχιεπισκοπή φέρεται να συζητάει για την τουριστική αξιοπoίηση μέσω μακροχρόνιας ενοικίασης της προνομιούχας έκτασης.

2. Το σχέδιο της αραβοτουρκικής κοινοπραξίας (μεταξύ άλλων) περιλαμβάνει τη δημιουργία 15 πολυτελών επαύλεων 1.000 τ.μ. η κάθε μία, στο τμήμα της χερσονήσου μεταξύ των ξενοδοχείων Westin και Αφροδίτη, το οποίο παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια και θα κατεδαφιστεί.