Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Τεχνολογική συνεργασία Epsilon Net – Sysco

Η EPSILON NET, που δραστηριοποιείται στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εξειδικευμένης εκπαίδευσης (Epsilon Net Training), ανακοίνωσε τη σύναψη τεχνολογικής συνεργασίας σε στρατηγικό επίπεδο με την εταιρεία SYSCO A.E.

Η συνεργασία αυτή σκοπεύει να αξιοποιήσει την τεχνολογία PYLON της EPSILON NET με την εμπειρία της SYSCO AE στη διάθεση και την υποστήριξη Επιχειρησιακού Λογισμικού στις ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η EPSILON NET AE, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού του ιδιωτικού τομέα, με 370 άτομα προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και με πελάτες περισσότερες από 28.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, η EPSILON NET A.E. μέσω της πλατφόρμας PYLON, έχει δημιουργήσει τις εφαρμογές PYLON HOSPITALITY και PYLON RESTAURANT, τις οποίες εμπιστεύεται και έχει επιλέξει ένα σημαντικό και ολοένα αυξανόμενο μερίδιο της εν λόγω αγοράς.

Η συνεργασία αυτή θα ενισχύει περαιτέρω τη θέση του ομίλου, μετά και τη συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της HIT HOSPITALITY INTEGRATED TECHNOLOGIES A.E., στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας και θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα στις προσπάθειες του για την εξέλιξη και παροχή της πιο ολοκληρωμένης λύσης στον τομέα του hospitality, τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Η SYSCO Α.Ε. αποτελεί έναν από τους πλέον εξειδικευμένους προμηθευτές / μεταπωλητές ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην αγορά του Hospitality, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο.

Σε όλα τα χρόνια της δράσης της, έχει επιδείξει συνέπεια, επαγγελματισμό και σταθερότητα, προσφέροντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στις επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού τομέα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post