Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Τριήμερο team building event στα ξενοδοχεία του ομίλου Flegra Collection στη Χαλκιδική

Το Team Building Event για το προσωπικό και τους συνεργάτες της Marble Sachanas, πραγματοποιήθηκε στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον ξενοδοχειακό όμιλο Flegra Collection.

Το τριήμερο event της Marble Sachanas περιελάμβανε διαμονή στα καταλύματα του ομίλου, Flegra Palace Halkidiki και Apanemia Apartments, ενώ εμπεριείχε ακόμη διασκέδαση στο beach bar του Flegra Collection, Μare Nostra, αλλά και ένα ξεχωριστό πρόγραμμα συναδελφικότητας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες με φόντο το μοναδικό τοπίο της Χαλκιδικής.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Από yoga, κυνήγι θησαυρού, beach volley, DJ set party στο Mare Nostra, open air cinema, αλλά και συμμετοχή στο πρόγραμμα Clean Up Day του Ομίλου Flegra Collection, η εταιρεία Marble Sachanas αποτελεί παράδειγμα για τις πολιτικές επιβράβευσης και ενδυνάμωσης του ανθρώπινου δυναμικού και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που φιλοξενήσαμε μια τέτοια εταιρική δράση», δήλωσε ο Γιάννης Λασπάς CEO της Flegra Collection.

Αξίζει να σημειωθεί πως ως ένδειξη ευχαρίστησης απέναντι στη μακροχρόνια συνεργασία και υποστήριξη, το προσωπικό της Marble Sachanas βράβευσε τη διοίκηση του ομίλου Σαχανά με αναμνηστικές πλακέτες.

Από την πλευρά τους οι Ηλίας και Βαγγέλης Σαχανάς ευχαρίστησαν θερμά τα στελέχη για την εμπιστοσύνη τους, την αποτελεσματικότητα και ομαδικότητα τους και ευχήθηκαν αντίστοιχη επιτυχία στα επόμενα βήματα της Marble Sachanas.