Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ταξίδι εξοικείωσης στην ανατολική Κρήτη για 15 ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων

Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής, σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Γερμανίας, την αεροπορική εταιρεία Condor και την ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar Hotels πραγματοποίησαν ταξίδι εξοικείωσης για 15 ιδιοκτήτες τουριστικών γραφείων της αλυσίδας Holiday Land (μέλος του ομίλου RTK), στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η εν λόγω φιλοξενία έδωσε την ευκαιρία στα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης να παρουσιάσουν τον προορισμό «Κρήτη» κατά τη διάρκεια του workshop που πραγματοποιήθηκε και αποτέλεσε μια ισχυρή και αξιόπιστη μαρτυρία για την ασφάλεια του προορισμού, το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και τις μοναδικές ομορφιές της Κρήτης, ώστε οι πράκτορες να πάρουν μια γεύση του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει το νησί και αυτοί προωθούν στη χώρα τους.

Οι φιλοξενούμενοι της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκαν την Κνωσσό όπου και ξεναγήθηκαν στο Μινωικό Ανάκτορο, ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και απόλαυσαν τη βόλτα τους στο παραδοσιακό χωριό των Αρχανών.

Την επόμενη μέρα είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στη Σπιναλόγκα και να περιηγηθούν στον Άγιο Νικόλαο.

Σε δηλώσεις τους αναφέρθηκαν με θερμά λόγια για την παραμονή τους στις δύο Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης, Ηράκλειο και Λασίθι και ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης για την άψογη διοργάνωση. Έδειξαν ενθουσιασμένοι με την αυθεντικότητα του τοπίου της Κρήτης, την εξαιρετική κρητική κουζίνα και τα εκλεκτά προϊόντα που γεύτηκαν.

Εντυπωσιασμένοι και γοητευμένοι από τις ομορφιές της αναχώρησαν από την Κρήτη με την υπόσχεση να προωθήσουν ακόμη περισσότερο τον προορισμό στη γερμανική αγορά.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε σχετικά:

«Ακόμα μια δράση εξωστρέφειας, ακόμα μια δράση φιλοξενίας, ακόμα μια δράση τουριστικής προβολής της Κρήτης. Με όλες τις αγορές, μεγαλύτερες ή μικρότερες, η Περιφέρεια Κρήτης, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της, θα συνεχίζει να παρουσιάζει τον προορισμό μας, με όλες τις ιδιαίτερες όσο και μοναδικές της ομορφιές».