Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Ταξίδι εξοικείωσης προβάλλει τη Θεσσαλονίκη στην Πολωνία

O Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Πολωνίας και η Aegean, συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν σε Πολωνούς δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες τη Θεσσαλονίκη, σε ταξίδι εξοικείωσης.

Οι συμμετέχοντες, συνοδευόμενοι από τη Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ της Πολωνίας, Νικολέτα Νικολοπούλου και το διευθυντή της Aegean Κεντρικής Ευρώπης Robert Faltermann, επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει η πόλη για city break και συνεδριακό τουρισμό.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η αποστολή περιηγήθηκε στα μνημεία και τα αξιοθέατα της περιοχής, γεύτηκε ξεχωριστές συνταγές από τη γαστρονομία της πόλης, επισκέφθηκε ξενοδοχεία με υποδομές MICE απαιτήσεων καθώς και τις εγκαταστάσεις γνωστού οινοποιείου.

Τέλος, στo πλαίσιo του ταξιδιού εξοικείωσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνο – Πολωνικού Επιμελητηρίου με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας.

Στο ταξίδι συμμετείχαν εκπρόσωποι σημαντικών τουριστικών και εξειδικευμένων οργανισμών από τις εταιρείες TUI Poland, Travelplanet, Wecotravel, Time4travel, Fly.pl, Esky.pl, Boomerang/Veniti, NEKERA.

Επίσης, μετείχαν δημοσιογράφοι από τους ομίλους των εφημερίδων Rzeczpospolita και Gazeta, καθώς και από την ιστοσελίδα ειδήσεων της τουριστικής βιομηχανίας, waszaturystyka.pl. πολωνικών τουριστικών πακέτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πολωνία έχει την 8η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 38,5 εκατομμύρια δυνητικούς καταναλωτές και ανήκει στις χώρες με τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης της Ευρώπης.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media