Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Ταξίδι εξοικείωσης δύο δημοφιλών Ιταλίδων influencers στη Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) της Ιταλίας διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης για δύο δημοφιλείς Ιταλίδες influencers & travel storytellers, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του γραφείου του ΕΟΤ Κυριακής Μπουλασίδου.

Πρόκειται για τη Zaira Magliozzi, Art & Travel Storyteller, συγγραφέα και επιχειρηματία και την Anna Scrigni, Art & Travel Storyteller.

Οι δύο influencers επισκέφθηκαν τη Θεσσαλονίκη το διάστημα 1 – 3 Οκτωβρίου με στόχο να την προβάλουν μέσω των social media στο ιταλικό κοινό ως προορισμό city break.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συγκεκριμένα ο τίτλος του ταξιδιού ήταν «48 ώρες στη Θεσσαλονίκη – προορισμοί για όλη τη διάρκεια του χρόνου για ένα Long weekend».

Το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι δύο Ιταλίδες είναι μεσαίου και υψηλού επιπέδου, παρουσιάζοντας κυρίως τον πολιτιστικό πλούτο των περιοχών που επισκέπτονται.

Στο «Long weekend στη Θεσσαλονίκη» γνώρισαν την Άνω Πόλη, τις τοπικές γεύσεις, απόλαυσαν τη βόλτα τους στην παραλία και ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό Μουσείο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους φιλοξενήθηκαν στο Maroon Bottle Boutique Suites και είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη μοναδική κουζίνα της Θεσσαλονίκης σ’ ένα πλούσιο δείπνο στο Electra Palace.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Zaira Magliozzi έχει στο Instagram 11.200 followers και η Anna Scrigni 33.500.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media