Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Taste of Athens: Φεστιβάλ γαστρονομίας 7 – 10 Ιουλίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Το Taste of Athens επανέρχεται στην πόλη, για τέσσερις ημέρες γεμάτες γεύση, διασκέδαση και απόλαυση, επιβεβαιώνοντας και αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο την Αθήνα και την Ελλάδα ως παγκόσμιο γαστρονομικό προορισμό.

Μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, κορυφαίοι chef, εμβληματικά πιάτα, διαδραστικά δρώμενα και ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης συμπληρώνουν το φεστιβαλικό «μενού» καθώς κάθε βράδυ έχει και μία συναυλία στο Entertainment Stage, στην τιμή του εισιτηρίου.

Το Taste Festival είναι η μεγαλύτερη διεθνής πλατφόρμα γαστρονομικών φεστιβάλ, που δραστηριοποιείται σε 20 και πλέον μητροπόλεις του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων εμβληματικών γαστρονομικών προορισμών, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Ντουμπάι κ.ά.

Το Taste of Athens διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και ενώνει τα καλύτερα εστιατόρια και κορυφαία brands τροφίμων και ποτών της πόλης, καλώντας τους επισκέπτες να τα γνωρίσουν από κοντά μέσα από διαδραστικές εμπειρίες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Aegean VIP Lounge

Το περιστύλιο του Ζαππείου μετατρέπεται σε ένα πολυτελές Lounge, σε μια προσομοίωση του νέου ΑEGEAN Business Lounge στο αεροδρόμιο της Αθήνας. Κλείσε ένα από τα VIP εισιτήρια και απόλαυσε την εμπειρία του Taste of Athens… με το παραπάνω! Με ένα welcome drink & κέρασμα με την είσοδό σου, προσωπικό service, αποκλειστικά happenings όπως Wine και Cocktail Masterclasses, private dinners και πολλά ακόμη.

Το Taste of Athens πραγματοποιείται 7 – 10 Ιουλίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ: Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Ιουλίου, θα λειτουργήσει για τη ζώνη του βραδινού: 19:00 – 23:00.

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου, η εκδήλωση θα λειτουργήσει σε δύο χρονικές ζώνες (sessions) ανά ημέρα, για μεσημεριανό (lunch) και βραδινό (dinner) αντίστοιχα: 12:00 – 16:00 & 19:00 – 23:00.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.tasteofathens.gr