Το Σεπτέμβριο, το 5άστερο Atlantica Imperial Resort, που βρίσκεται στα Κολύμπια της Ρόδου, διοργανώνει για πρώτη φορά ένα ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με τίτλο «Taste Greece».
Σε συνεργασία με τους καταξιωμένους σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και Παναγιώτη Τζιουρτζιουμή, το Atlantica Imperial Resort υπόσχεται δύο ξεχωριστές βραδιές από ασύγκριτες εμπειρίες, εκεί όπου η γαστρονομία μεταμορφώνεται σε ένα αξέχαστο ταξίδι γεύσης.
Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας ιστορίας γεύσεων από όλη την Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα βραβευμένα εστιατόρια του Atlantica Imperial Resort, Mylos και Blue Bay Fine Dining.
Πρωτοπόροι της υψηλής γαστρονομίας θα βρίσκονται στο resort, δημιουργώντας μενού που υπόσχονται ένα γαστρονομικό ταξίδι σε μέρη από κάθε γωνιά της Ελλάδας, χαρίζοντας μια εικόνα των γεύσεων κάθε περιοχής.
Απολαύστε ένα μενού ενός κορυφαίου εστιατορίου της Ελλάδας από τον ταλαντούχο Chef, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin του εστιατορίου CTC, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο Blue Bay Fine Dining για μια αξέχαστη εμπειρία.
Στις 23 Σεπτεμβρίου, ταξιδέψτε για ένα βράδυ σε μονοπάτια υψηλής γαστρονομίας στο εστιατόριο Mylos και απολαύστε μοναδικές γεύσεις του Παναγιώτη Τζιουρτζιουμή, Head of Culinary – New Concepts της Temes και menu development του εστιατορίου Μπαρμπούνι, μέσα από ένα μενού με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.
Δείτε τα μενού ΕΔΩ.
Πηγή: www.dimokratiki.gr