Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Ταξίδι γνωριμίας Βούλγαρων εκπροσώπων tour operators και δημοσιογράφων στη Μαγνησία

MAGNESIA

 

Ταξίδι γνωριμίας 38 εκπροσώπων tour operators και δημοσιογράφων από τη Βουλγαρία, οργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων του νομού Μαγνησίας.

Μετά την άφιξη τους στο Βόλο, έγινε επίσκεψη στο Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου, όπου ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους τουρίστες. Τα στελέχη του Volos Info τους διένειμαν χάρτες και πληροφοριακό υλικό για την περιοχή.

Στη συνέχεια αναχώρησαν για Μακρινίτσα όπου και έγινε επίσκεψη σε διάφορα αρχοντικά καταλήγοντας στην Τσαγκαράδα όπου και κατέλυσαν.

Την επόμενη μέρα αναχώρησαν για τα υπόλοιπα χωριά του Ανατολικού Πηλίου, όπως Άγιος Ιωάννης, Χορευτό και Ζαγορά, στα οποία εκτός από τουριστικά αξιοθέατα επισκέφθηκαν και πολλά ξενοδοχεία.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μια B2B συνάντηση στην Τσαγκαράδα μεταξύ ξενοδόχων και των Βούλγαρων εκπροσώπων tour operators.

Το επόμενο πρωί ξεκίνησαν για Νότιο Πήλιο όπου επισκέφθηκαν τα χωριά Χόρτο, Άφησσος, Μηλιές και Βυζίτσα καθώς και κάποια ξενοδοχειακά καταλύματα.

Το απόγευμα επισκέφθηκαν τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Βυζίτσας «Εσπερίδες», όπου τους δόθηκε κέρασμα από το συνεταιρισμό.

Μετά επέστρεψαν στην Τσαγκαράδα και σε επίσημη εκδήλωση έγινε η παρουσίαση της περιοχής με χρήση οπτικοακουστικών μέσων (φωτογραφία). Την παρουσίαση έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης. Ακολούθησε «ελληνική βραδιά» με πολύ κέφι και χορό.

Παρόλο που η παραμονή τους ήταν σύντομη όλες αυτές τις ημέρες οι καλεσμένοι από τη Βουλγαρία εντυπωσιάστηκαν. Ειδικά οι δημοσιογράφοι μέχρι και την αναχώρηση τους δεν έπαυσαν να περιγράφουν τις εντυπώσεις τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σχολίασαν για το ταξίδι αυτό ότι «η φυσική ομορφιά του Πηλίου καθώς και η άψογη φιλοξενία του κόσμου που γνώρισαν θα προσπαθήσουν να τη μοιραστούν μέσω των ταξιδιωτικών άρθρων που πρόκειται να γράψουν και υπόσχονται ότι θα ξανάρθουν σύντομα με τις οικογένειες τους αυτή τη φορά».

 

Post Tags
Share Post