Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Τα πρώτα 22 online σεμινάρια του ΙΝΣΕΤΕ

Για την εκπαιδευτική χρονιά 2020 – 2021, το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), προσφέρει μια πιο στοχευμένη, προσβάσιμη και ολιστική σειρά Executive Seminars.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις (Executive Seminars) του ΙΝΣΕΤΕ για έκτη συνεχή χρονιά ανταποκρίνονται στις εξελίξεις, υλοποιούνται online και προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις με σύγχρονες θεματολογίες και εκπαιδευτικά «μονοπάτια» ολοκληρωμένης ανάπτυξης, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες ενδυναμώνουν απαραίτητες δεξιότητες για όλα τα ιεραρχικά επίπεδα των τουριστικών επιχειρήσεων.

Μέσα από τα Executive Seminars ενισχύονται, μεταξύ άλλων η συναισθηματική νοημοσύνη, η στρατηγική σκέψη, η συνεργασία και επικοινωνία, που συγκαταλέγονται στις καίριες δεξιότητες για ανθεκτικούς και δυναμικούς επαγγελματίες.

Ενδεικτικά, στις κατηγορίες των Executive Seminars περιλαμβάνονται η διοίκηση και ηγεσία, οι πωλήσεις και το marketing και η εμπειρία του πελάτη.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το ΙΝΣΕΤΕ, πέρα από το σύγχρονο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων, καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παρακολούθησης (50% – 70%), προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση, όπου και αν βρίσκονται, με περιορισμένη δαπάνη.

Ειδικά φέτος, τα κόστη συμμετοχής έχουν διαμορφωθεί σε συμβολικά επίπεδα, σε μια περαιτέρω προσπάθεια του Ινστιτούτου να στηρίξει την ανάπτυξη των επαγγελματιών.

 

Δείτε ΕΔΩ τα πρώτα 22 Executive Seminars του ΙΝΣΕΤΕ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media