Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Τα Aria Hotels επεκτείνονται στην Ισπανία

Τα Aria Hotels, η αναγνωρισμένη αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που λειτουργεί στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Ισπανία, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Ignacio Moreno de los Ríos, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των Aria Hotels Spain.

Από το 2012, τα Aria Hotels έχουν δημιουργήσει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από 25 boutique ξενοδοχεία και βίλες σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα, Κρήτη, Κυκλάδες, Ήπειρος και σύντομα στην Πελοπόννησο), πρεσβεύοντας με συνέπεια την έννοια της Αυθεντικής Ελληνικής Φιλοξενίας. Τα ακίνητα των Aria Hotels έχουν συχνά ιστορική σημασία και αναδεικνύουν λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, περιλαμβάνοντας μοναδικές τοποθεσίες όπως ένα οινοποιείο, έναν ανεμόμυλο που χρονολογείται από το 1852 αλλά και μια κατοικία με το δικό της ελαιοτριβείο δυόμισι αιώνων.

Από τα νέα τους γραφεία στη Μαδρίτη, τα Aria Hotels Spain θα εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία σε καταλύματα σε όλη την Ισπανία. Τα εγκαίνια του πρώτου εξ’ αυτών αναμένεται να γίνουν τους επόμενους μήνες.

Σχετικά με την ανακοίνωση, ο Γεράσιμος Πανταζάτος, Διευθύνων Σύμβουλος των Aria Hotels, δήλωσε: «Οι απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών αυξάνονται συνεχώς, καθώς επιθυμούν να βιώσουν τις πιο αυθεντικές εμπειρίες στους προορισμούς που επισκέπτονται. Αυτό σημαίνει διαμονή σε ανεπιτήδευτα καταλύματα σε εξίσου ανεπιτήδευτες τοποθεσίες, με ξεχωριστό στιλ και ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η «συνταγή» που με επιτυχία δημιουργήσαμε και εφαρμόσαμε στην Ελλάδα – από τον οινοτουρισμό στην Κρήτη, μέχρι τον πολυτελή τρόπο ζωής στη Σαντορίνη ή τη διαμονή σε ένα συγγραφικό καταφύγιο στην Πελοπόννησο – ή ακόμη και την εμπειρία απόδρασης στα υπέροχα βουνά της Ηπείρου. Κάθε προορισμός των Aria Hotels είναι διαφορετικός και ξεχωριστός, με τον πιο όμορφο τρόπο. Η Ισπανία είναι εξίσου δημοφιλής σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο και στοχεύουμε στην εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας στην Ιβηρική Χερσόνησο, που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία του τοπίου με τεράστιες ακτές, πεδιάδες, νησιά και υπέροχα τοπία».

«Η Ελλάδα και η Ισπανία μοιράζονται τα χαρακτηριστικά των ώριμων τουριστικών αγορών. Η επιτυχία των Aria Hotels στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει πεδίο δραστηριοποίησης στις αναπτυγμένες αγορές για καλά σχεδιασμένες και πρωτότυπες προσπάθειες και ιδέες. Τα ταξίδια που στηρίζονται στην αλληλεπίδραση με το τοπικό περιβάλλον και την τοπική κουλτούρα αποτελούν μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση σε σχέση με το μαζικό τουρισμό. Τα Aria Hotels Spain σκοπεύουν να ξεχωρίσουν σε αυτόν τον τομέα, προσφέροντας εμπειρίες ζωής για τον επισκέπτη με μια συλλογή από μικρά ακίνητα τα οποία θα εγγυώνται αναμφισβήτητα άνετη διαμονή», πρόσθεσε ο Ignacio Moreno de los Ríos.