Κυριακή 31 Μαϊου 2020

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης ηγεσίας ΕΟΤ – FedHATTA

Θέματα που απαιτούν σχεδιασμό, όπως ο προγραμματισμός σχεδίου δράσεως προς τις διεθνείς αγορές – στόχους του ελληνικού τουρισμού, συζήτησαν η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (EOT), Άντζελα Γκερέκου, ο γ.γ. του Οργανισμού, Δημήτρης Φραγκάκης και το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, σε συνάντηση που είχαν τη Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του ΕΟΤ στην Αθήνα.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

«Οι αγορές αυτές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή, καθώς κάθε χώρα αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Υπάρχουν αγορές που χαρακτηρίζονται ως «νέες» για την Ελλάδα, αλλά και άλλες παραδοσιακές αγορές με τις οποίες χρειάζεται να δυναμώσουμε τις σχέσεις μας», τόνισε ο πρόεδρος της FedHATTA, Λύσανδρος Τσιλίδης.

ΕΟΤ και FedHATTA είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μερικά από τα βασικά σημεία μιας στρατηγικής που μπορεί να αποδώσει οφέλη στον εισερχόμενο τουρισμό της χώρας. Ένα από τα σημεία αυτά είναι οι αποστολές Ελλήνων επαγγελματιών προς αυτούς τους προορισμούς, αλλά και η συνέχιση της φιλοξενίας tour operator και Συνδέσμων Τουριστικών Γραφείων στην Ελλάδα.

«Η χώρα μας έχει ακόμη αρκετούς τομείς του τουρισμού που μπορεί να αναπτύξει. Για παράδειγμα, ο θεματικός τουρισμός είναι μια τεράστια πηγή έμπνευσης και δημιουργίας τουριστικών προγραμμάτων για δωδεκάμηνο τουρισμό. Είμαστε βέβαιοι ότι η στενή συνεργασία που είχαμε πάντα με τον ΕΟΤ, θα συνεχίσει και τώρα, με σημαντικά βήματα», δήλωσε ο κ. Τσιλίδης.

Από πλευράς της FedHATTA, στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκτός από τον Πρόεδρο, ο Στάθης Σκρέτας, ο Μάριος Καμμένος, ο Άγγελος Λάμπρου και ο Αντώνης Γελασάκης.

 

Φωτογραφία: Στάθης Σκρέτας, Λύσανδρος Τσιλίδης, Άντζελα Γκερέκου, Δημήτρης Φραγκάκης, Άγγελος Λάμπρου, Αντώνης Γελασάκης και Μάριος Καμμένος.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post